Kesä toi muutoksia Matkahuollon alennuksiin – säästätkö sinä jatkossa enemmän?

Säästöpossu

Matkahuollosta saa nyt tuntuvaa alennusta entistä lyhyemmille matkoille. Tämän lisäksi opiskelijat reissaavat sarjalipulla entistä edullisemmin. Kokonaan uusi alennuslippu on tarjolla Liikematkakorttia käyttäville yrityksille. Tutustu uusiin alennusehtoihin ja katso kuinka paljon sinä säästät jatkossa.

Kesä on tuonut muutoksia Matkahuollon alennuslippujen käytäntöihin. Heinäkuusta alkaen alennuksiin oikeutetut matkustajat ovat saaneet täyden alennuksen entistä lyhyemmältä matkalta. Alennuksen saa nyt vähintään 60 kilometriä pitkille matkoille, aikaisemmin vaaditun 80 kilometrin sijaan. Alennukset myönnetään aikuisten kilometritaksan mukaisista kotimaan matkalipuista.

Matkahuollon lipuista myönnetään 30 prosentin alennus 12–16 vuotiaille nuorille, eläkeläisille, varusmiehille ja siviilipalvelusvelvollisille sekä lehdistön edustajille. Yli kolmen hengen ryhmät saavat 25 prosentin alennuksen. Tämän lisäksi täysihintaisen meno-paluu-lipun ostajat saavat aina 10 prosentin alennuksen. Lisäksi yrityksille suunnattuun Liikematkakorttiin tulee kokonaan uusi 10 prosentin alennus.

Opiskelijoiden Prepaid22-vuosilipun alennus peräti 55%

Opiskelijat matkustavat Matkahuollon lipuilla aina puoleen hintaan. Usein matkustavien opiskelijoiden kannattaa kuitenkin nyt ehdottomasti hankki Matkahuollosta Prepaid22-vuosilipun. Tähän opiskelijoiden omaan sarjalippuun sisältyvä alennus nousee 50 prosentista 55 prosenttiin.

Samalla alennukseen oikeuttavan Matkahuollon ja VR:n yhteisen opiskelijakortin vuositarran hinta nousee kymmeneen euroon. Opiskelijakortin voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista sekä lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä opiskelijatodistusta vastaan. Tarrojen myynti alkaa elokuussa. Syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti ja lukuvuositarran voimassaolo jatkuu seuraavan vuoden syyskuun loppuun. Kortin ja tarran voi hankkia mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kattavat tiedot Matkahuollon alennuslipuista sekä niihin liittyvistä ehdoista löydät verkkosivuiltamme.

Mukavaa elokuun jatkoa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi