Kesä meni – lomat jatkuvat!

shutterstock_63666271

Kesän kuumimmat hellepäivät ovat takanapäin, ja monet ovatkin jo käyttäneet kesälomapäivänsä ystävien ja perheen kanssa tehtyihin reissuihin Suomessa ja ulkomailla. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä lomailu voi jatkua myös kauniissa syksysäässä! Miniloma läheisessä kaupunkikohteessa piristää pimenevien syysiltojen lähestyessä, ja viikonloppureissulle voi hurauttaa linja-auton kyydissä edullisesti ja vaikka hetken mielijohteesta, mikäli hektinen arki ei jätä aikaa viikonlopun ohjelman tarkempaan suunnitteluun etukäteen. Matkahuollon sivuilta voit bussilipun lisäksi varata myös viikonloppureissulle sopivan hotellin. Minne sinä suuntaisit syksyiselle minilomalle?

Monille lomailuun kuuluu olennaisena osana myös loman odottaminen, ja siksi kesälomien jälkeen työpaikalle palaaminen saattaa pistää mielen matalaksi. Lomamatkailun ei kuitenkaan aina tarvitse sijoittua lomakaudelle, vaan lyhyen loman voi viettää viikonloppuna jossakin ruskan värittämistä kotimaan kohteista! Matkahuolto kuljettaa sinut viikonlopuksi kaupunkilomalle, ystävän luo tai perhettä tapaamaan – bussilippua varatessa voit varata Matkahuollon kautta minilomaa varten myös viihtyisän hotellin.

Hotelliloma Helsingissä? Taidematka Tampereelle? Tunnelmallinen viikonloppu Turussa? Matkahuollon sivujen kautta majoituksen varaaminen toteutetaan yhteistyössä johtavan kansainvälisen hotellivarauspalvelun, Booking.comin, kanssa. Varaaminen on helppoja ja turvallista, eikä siitä peritä erillisiä maksuja. Palvelussa on laaja valikoima hotelleja, joten valitse mieluinen matkakohde ja hyppää bussiin!

Lomaillen kaamosta kohti – Matkahuolto toivottaa rentouttavia syysmatkoja kaikille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi