Sukuloi stressittä ja jätä aikaa myös itsellesi

shutterstock_109645079

Kesäloma ai aina tarkoita pelkkää rauhoittumista ja oman mökin laiturinnokassa lepäilyä, sillä ystävien ja sukulaisten tapaaminen kuuluu olennaisena osana monien suomalaisten lomasuunnitelmiin. Tuntuuko kyläily koskaan vievän liikaa aikaa lomaviikoistasi? Mitäpä jos tänä kesänä vierailisitkin viikon tai kahden aikana sukulaisten luona, ja olisit sen jälkeen vapaa nauttimaan muista lomasuunnitelmista?

Kuka sanoi, että ystävien ja sukulaisten mökeillä vierailun tarvitsisi olla hankalaa tai kallista? Matkahuollon Bussipassilla voit matkustaa joko seitsemän tai 14 päivän ajan rajattomasti useimmissa busseissa koko maassa lukuun ottamatta pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikennettä. Bussipassin voit hankkia itsellesi Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Voit myös ladata Bussipassiin lisää matkustuskautta 7 tai 14 päivän erissä Matkahuollon toimipaikoissa sekä R-kioskeilla. Bussipassilla linja-autoon voi hypätä koska tahansa, missä satutkaan olemaan. Matkakohteiden määrää ei ole rajoitettu, joten Bussipassin voimassaoloajan puitteissa voit pysähtyä juuri niin monen sukulaisen luona kuin itse haluat!

Seitsemän päivää voimassaoleva passi maksaa 149 € ja 14 päivää voimassaolevan passin hinta on 249 €. Bussipassi tulee voimaan ostohetkellä ja on voimassa sitä seuraavat seitsemän tai 14 päivää. Hinta sisältää myös matkakortista perittävän korttimaksun 6,50 €.

Mikäli aikomuksesi on tiiviin reissuviikon sijaan tehdä täsmäiskuja pitkin kesää, kannattaa tutustua Matkahuollon verkkosivuilta hankittaviin, erittäin edullisiin nettitarjouslippuihin. Tarjouslippujen hinnat ovat alkaen 2 euroa ja niitä on tarjolla lukuisiin vuoroihin yli 50 yhteysvälille. Tarjouslippuja voi ostaa vain Matkahuollon verkkokaupasta.

Hanki Matkahuollon Bussipassi tai nappaa itsellesi edullinen tarjouslippu ja suuntaa kesäretkille! Olipa aikomuksesi kiertää katsastamassa ystävien mökit, muut Suomen kauneimmat kesämaisemat, parhaat ravintolat, kuumimmat festarit tai tunnelmallisimmat tanssilavat, bussi kuljettaa sinut ja matkatavarasi vaivattomasti ja turvallisesti perille. Bussipassi ja helposti Matkahuollon verkkosivuilta ostettavat bussiliput avaavat ovet koko Suomeen.

Matkahuolto toivottaa kaikille erittäin mukavia lomia ja lähimmäisten luokse tehtyjä reissuja, nähdään bussissa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi