Nauti kesästä kun vielä ehdit, bussit siirtyvät jo syysaikatauluihin

aikataulupalvelut_v

Monille elokuu on kesäkuukausista parhain, eikä lähestyvästä syksystä kerro muu kuin koulujen alkaminen. Matkahuollossa tämä näkyy aikataulumuutoksina, sillä kun koululaiset siirtyvät jälleen opintojen pariin, alkavat bussitkin huristella syksyn aikataulujen mukaan.

Bussiaikataulut vaihtuvat 6. elokuuta alkaen, kun koululaiset palaavat jälleen opintojensa ääreen. Siirtyminen tapahtuu porrastetusti, joten aikataulut on hyvä tarkistaa ennen matkaan lähtöä. Tiedot uusista aikatauluista löytyvät nopeimmin Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta sekä Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000.

Porrastettu siirtyminen syksyn aikatauluihin tapahtuu 6.-12. elokuuta. Muutoksen myötä liikennöitävien vuorojen määrä lisääntyy, kun kouluaisvuorot palaavat kesän jälkeen liikenteeseen.

Tarkat päiväkohtaiset aikataulut löytyvät Matkahuollon internetsivujen aikatauluhausta osoitteesta matkahuolto.fi. Matkapuhelimen käyttäjää palvelevat mobiiliaikataulut osoitteessa m.matkahuolto.fi.

Paikallis- ja seutuliikenteen aikataulutiedot paikkakunnittain saa Matkahuollon paikallisliikenteen reittioppaista. Reittioppaat palvelevat parillakymmenellä eri alueella ympäri Suomen ja löytyvät kukin omasta osoitteestaan esim. http://hameenlinna.matkahuolto.info/.

Aikataulut voi lisäksi tarkistaa puhelimitse Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Numerossa palvelee Matkahuollon asiakaspalvelukeskus ma-pe klo 8-17. Muina aikoina ja myös pyhäpäivinä palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Matkahuolto toivottaa mukavaa syksyn aherrusta kaikille lomansa päättäville ja aurinkoista loppukesää kaikille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

1 kommentti artikkelille “Nauti kesästä kun vielä ehdit, bussit siirtyvät jo syysaikatauluihin”

  1. Onko Seinäjoki – Tampere välilli tulossa enemmän vuoroja ? Esim sunnuntaina 24.8 ei ole yhtään suoraa vuoroa SJK – TRE. Neljä yhteytttä haku löytää. Järjettömin ehdotus on kierto Porin ja Huittisten kautta hintaan 59.60e, matkan kestona 5h 55min.

Kommentoi