Matkahuolto kuljettaa tavarat myös mökille

shutterstock_72299029

Nautitko shoppailusta eniten rauhallisessa ja kiireettömässä ympäristössä? Unohtuiko mökkireissua varten pakatessa jotain? Ei huolta, shoppailla voi myös mökillä! Matkahuolto kulkee kesälomilla sinne missä sinäkin olet. Voit tilata verkkokauppaostokset mökkikuntasi Matkahuoltoon, Siwaan tai Valintataloon, ja Lähi-pakettina matkaan laitetut terveiset löytävät sinut myös kesäpiilostasi.

Löytyykö kesämökiltäsi WLAN tai kännykästä nettiyhteys? Ei muuta kuin ostoksille, sillä Matkahuollon kuljettamat verkkokauppaostokset löytävät myös mökkikuntaasi.

1. Verkkokaupat laajentavat mukavasti vaikka kesäpaikkasi valikoimaa, sillä voit tilata tarvitsemasi tuotteet suoraan mökkipaikkakuntasi Matkahuollon Pakettipisteeseen ja noutaa ne vaikkapa kauppareissun yhteydessä.

2. Jos olet aikeissa siivota kesäpaikan nurkkia ja luopua ylimääräisiksi käyneistä tavaroista, kannattaa hyödyntää verkon vertaiskauppapaikkoja. Huuto.netissä hyväkuntoiset, mutta itselle tarpeettomat tavarat löytävät nopeasti uuden hyvän kodin. Jos ostaja ei asu noutomatkan päässä, kannattaa valita lähetystavaksi Huuto.netin sivuilta lunastettava edullinen ja helppo Matkahuollon Huutopaketti.

3. Jos puolestaan haluat muistaa läheistä kesäyllätyksellä, kannattaa paketti lähettää Matkahuollon Lähi-pakettina. Lähi-paketin voit laittaa matkaan helposti ja noutaa sen yhtä vaivattomasti kauppareissun yhteydessä, sillä lähetys ja nouto onnistuu niin ikään kaikista Matkahuollon Pakettipisteistä eli Matkahuoltojen lisäksi myös Siwoista ja Valintataloista. Enintään kymmenen kilon painoisia lähetyksiä voit siis lähettää minne tahansa Suomessa ja Lähi-paketti toimitetaan joko vastaanottajan osoitetta lähimpänä sijaitsevaan Matkahuollon toimipisteeseen tai vaikkapa sinne mökkikunnan Siwaan tai Valintataloon.

3. Pikapaketti pelastaa silloin, kun kaupunkiin unohtuneet tavarat halutaan saada toimitettuna esimerkiksi mökkitien bussipysäkille. Pikapaketin voit napata mukaan myös suoraan bussista, mikäli näin on lähetyshetkellä sovittu. Pikapaketin toimitusaika vahvistetaan lähetyshetkellä, joten odotettua pakettia on helppo tulla vastaan.

Paitsi suurin yksityinen kotimainen paketinkuljettaja, Matkahuolto on myös turvallinen vaihtoehto, joka huolehtii pakettisi ehjänä perille. Kaikki lähetykset, palautukset mukaan lukien, kulkevat kirjattuina ilman erillistä lisämaksua ja vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan aina, jotta voidaan varmistaa, että pakettisi luovutetaan oikealle henkilölle. Lähetysvaihtoehtojen ehdot vaihtelevat palvelukohtaisesti, joten tarkistathan tarkat hinnat, kokorajoitukset, Pikapakettien aikataulut sekä muut lisätiedot Matkahuollon verkkosivuilta.

Olipa kyseessä perheen pienimmän kotiin unohtuneen lempi-nallen nouto tai heinäkuun mukanaan tuomien alennusmyyntien aarteiden metsästys – sinä kerrot mitä ja minne, me kuljetamme pakettisi perille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi