Huutopakettikauppa käy vilkkaana heinäkuussa

ostoskarry_v

Vaikka loman lähestyessä usein unelmoidaan palmujen alla rentoutumisesta, todellisuudessa monet tarttuvat jo muutaman päivän lepäilyn jälkeen kiinni pitkään työlistalla odottaneisiin kotiprojekteihin. Heinäkuussa lomailijat innostuvat tyhjentämään kaappejaan, ja näin myös Huutopakettikauppa käy vilkkaana. Kaappien perusteellisen tyhjentämisen jälkeen monet myös innostuvat hankkimaan lisää täytettä tyhjentyneille hyllyille. Heinäkuinen suursiivous käy nyt näppärästi, sillä Huuto.netin käyttäjille tuli kesäkuussa uusi, edullinen ja turvallinen kuljetusvaihtoehto.

Huuto.net on Suomen suurin vertaiskauppapaikka, jossa myydään ja ostetaan tuotteita suoraan muilta käyttäjiltä. Valtaosa verkkopalvelussa käytävästä kaupasta tapahtuu yksityishenkilöiden välillä, ja Matkahuollon Pakettipalvelut tarjoavatkin vertaiskaupassa asioiville turvallisen ja vaivattoman tavan lähettää Huutopaketteja ilman osoitekorttien tulostamista. Paketit saat laitettua matkaan vaikka omasta lähikaupasta käsin.

Kuljetuksen ostaminen on tästä lähtien erittäin helppoa. Kun olet löytänyt myymällesi tuotteelle ostajan, voit hankkia paketille kuljetuksen suoraan Huuto.netistä. Sinun tulee syöttää palveluun omat tietosi sekä paketin vastaanottajan tiedot, jonka jälkeen voit siirtyä maksamaan kuljetuksen pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksettuasi kuljetuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä aktivointikoodin – näin helppoa se on, koodin saatuasi olet valmis lähettämään tuotteen viemällä sen sinua lähimpään Matkahuollon Pakettipisteeseen.

Huutopaketti on helppo ja turvallinen vaihtoehto niin lähettäjälle kuin ostajalle. Kuten muitakin Matkahuollon paketteja, pystyy Huuto.netin tilausta seuraamaan verkossa lähetystunnuksella. Näin lähettäjä saa tietoa siitä, milloin paketti on lähtenyt matkaan ja missä vaiheessa sen käsittely on. Paketin saapumisaikaa ei myöskään tarvitse arvailla, sillä vastanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä heti kun lähetys on noudettavissa.

Matkahuollon omien toimipaikkojen lisäksi Huutopaketin voi jättää esimerkiksi Siwoihin ja Valintataloihin. Pakettipisteitä löytyy siis hyvin tiheästi ympäri Suomen ja suuri osa niistä myös palvelee kaikkina viikonpäivinä aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Vietyäsi paketin Pakettipisteeseen, henkilökunta tulostaa aktivointikoodilla lähetykseen osoitekortin ja paketti lähetetään vastaanottajalle. Voit joko pakata lähetyksen itse tai hankkia pakkausmateriaalit Matkahuollon Pakettipisteestä. Huutopakettina voit lähettää paketteja aina 10 kiloon asti. Kuljetuksen hinta on aina 6,99 € ja toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Sateisina lomapäivinä on hyvä laittaa vanhat aarteet kiertoon!

 

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi