Matkahuolto ja Huuto.net löivät hynttyyt yhteen entistä turvallisemman vertaiskaupassa asioimisen puolesta

ostoskarry_v

Tänään käynnistynyt Sanoman, Matkahuollon ja Suomen Lähikaupan yhteistyö tuo Huuto.netin käyttäjille uuden edullisen ja turvallisen kuljetusvaihtoehdon. Kun valitset uuden Huutopaketin, voit maksaa kuljetuksen helposti netissä ja tiputtaa lähetyksen mihin tahansa Matkahuollon Pakettipisteeseen, esimerkiksi Siwaan ja Valintataloon. Enää sinun ei tarvitse tulostaa osoitekorttia pakettiin, sillä kaikki tarvittavat tiedot tulostetaan lähetykseesi Pakettipisteessä. Näytä Pakettipisteessä sähköpostitse saamasi aktivointikoodi, ja paketti on valmis lähetettäväksi!

Huuto.net on Suomen suurin vertaiskauppapaikka, jossa myydään ja ostetaan tuotteita suoraan muilta käyttäjiltä. Valtaosa verkkopalvelussa käytävästä kaupasta tapahtuu yksityishenkilöiden välillä, ja Matkahuollon Huutopaketti tarjoaa vertaiskaupassa asioiville turvallisen ja vaivattoman tavan lähettää myydyt tuotteet. Uutuutena kuljetuksen voi ostaa verkosta täysin sähköisesti ilman että osoitekorttiakaan tarvitsee tulostaa. Paketit saat laitettua matkaan vaikka omasta lähikaupasta käsin.

Kuljetuksen ostaminen on tästä lähtien erittäin helppoa. Kun olet löytänyt myymällesi tuotteelle ostajan, voit hankkia paketille kuljetuksen suoraan Huuto.netistä. Sinun tulee syöttää palveluun omat tietosi sekä paketin vastaanottajan tiedot, jonka jälkeen voit siirtyä maksamaan kuljetuksen pankkitunnuksilla tai maksukortilla. Maksettuasi kuljetuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen sekä aktivointikoodin – näin helppoa se on, koodin saatuasi olet valmis lähettämään tuotteen viemällä sen sinua lähimpään Matkahuollon Pakettipisteeseen. Matkahuollon omien toimipaikkojen ja asiamiesten lisäksi Pakettipisteinä toimivat muun muassa Siwat ja Valintatalot, joten paitsi että Pakettipisteitä löytyy hyvin tiheästi ympäri Suomen, ne myös palvelevat kaikkina viikonpäivinä aamuvarhaisesta iltamyöhään saakka. Vietyäsi paketin Pakettipisteeseen, henkilökunta tulostaa aktivointikoodilla lähetykseen osoitekortin ja paketti lähetetään vastaanottajalle. Voit joko pakata lähetyksen itse tai hankkia pakkausmateriaalit Matkahuollon Pakettipisteestä. Huutopakettina voit lähettää paketteja aina 10 kiloon asti. Paketin enimmäismitat ovat leveys + syvyys + pituus = 200 cm ja yhden sivun pituus enintään 150 cm. Kuljetuksen hinta on aina 6,99 € ja toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

Enää sinun ei tarvitse stressata vertaiskaupassa myytyjen tai ostettujen pakettien kulun seuraamisesta, sillä voit seurata pakettien matkantekoa lähetystunnuksen avulla Matkahuollon toimitusseurannassa. Paketin vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa ja vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan aina, jotta voit olla varma, että lähettämäsi paketti luovutetaan oikealle henkilölle.

Matkahuolto toivottaa kaikille Huuto.netin käyttäjille mukavia kesäshoppailuja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi