Festarikesä alkaa NYT – Bussipassilla perille!

Reittiopas kertoo suunnan

Tuntuuko siltä, ettet osaa päättää, mikä tämän kesän tapahtumista on suosikkisi? Älä huoli, sillä voit reissata näppärästi ja edullisesti useampaan eri tapahtumaan Matkahuollon Bussipassilla. Kesäkuu tuo mukanaan tämän kesän ensimmäiset musiikkifestivaalit, ja juhannustanssejakin tanssitaan niin perinteisissä kuin vähän vaihtelevammissakin tunnelmissa eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Älä anna kylmentyneiden kelien hämmentää – kesä on täällä, ei muuta kuin festareille!

Vaikka taivaalta sataisi veden mukana hieman räntääkin, ympäri Suomen järjestettävät tapahtumat ovat merkki kesästä! Kesällä musiikkitapahtumia järjestetään laidasta laitaan, ja perille pääset helposti bussilla. Ota kaikki irti lomapäivistä ja reissaa Matkahuollon Bussipassilla rajoituksetta seitsemän tai 14 päivää. PINS –korttia näyttämällä saat Bussipassista matkakortin verran alennusta (6,50 €), kun ostat Bussipassin 31.7. mennessä Matkahuollon omista toimipaikoista!

Perinteisiä lavatansseja raskaammissa tunnelmissa juhannusta juhlitaan Kauhajoella Nummirockissa. Torstaina 19.6. käyntiin pyörähtävillä festareilla nähdään muun muassa The Black Dahlia Murder , Mokoma, Stam1na sekä W.A.S.P. Pirteitä pop-hittejä iloisten juhannusbileiden muodossa puolestaan tarjoilee Kalajoen Juhannus -festivaalit, joilla esiintyvät lukuisten kotimaisten suosikkien lisäksi 90-luvun suurimmat pop-nimet, kuten Basic Element, Pandora ja Cascada.

Juhliminen ei pääty juhannukseen, sillä juhannustansseilta voit jatkaa suoraan festaritunnelmiin, kun yhtenä perinteisen festarikesän suurimpiin tapahtumiin lukeutuva Provinssirock räjähtää jälleen käyntiin Törnävällä! Maineikas festivaali käynnistyy tänä vuonna hieman uudella konseptilla, sillä aiempina vuosina kolmipäiväinen festivaali on tänä vuonna tiivistetty kahteen musiikintäyteiseen tapahtumapäivään. Perjantaina 27.6. ja lauantaina 28.6. juhlakansaa Seinäjoella viihdyttää muun muassa ulkomaiset The Prodigy, M.I.A, Knife Party ja Rudimental. Kotimaisista tähdistä Törnävän lavoille nousevat mm. Jenni Vartiainen, Pariisin kevät sekä Risto.

Rennompaa menoa on tarjolla samaan aikaan myös Järvenpään Puistobluesissa, jonka pääkonsertissa nähdään George Thorogood & The Destroyers, Curtis Salgado, Robert Randolph and the Family Band sekä Q.Stone.

Joko festariliput polttelevat taskussa? Ei muuta kuin matkatavaroita pakkaamaan! Bussin tavaratilassa kulkevat huolettomasti myös festariviikonlopun matkatavarat. Voit ottaa rennosti ja nauttia maisemista, matkaseurasta tai vaikkapa hyvästä kirjasta – leiriytymisvälineet, matkaeväät ja festarivaatteet matkaavat mukanasi.

Festivaalikesän bussimatkojen aikataulut ja liput löytyvät helposti Matkahuollon sivuilta. Hanki Bussipassisi nyt ja suuntaa festarihumuun – Matkahuolto toivottaa mainiota juhannusta ja antoisaa festarikesää kaikille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi