Suomen ympäri 14 päivässä

kesäbussi

Pian on aika kääntää katseet kesälomiin. Minne kaikkialle sinä suuntaisit, jos pääsisit yhdellä bussilipulla liikkumaan rajattomasti ympäri Suomen? Matkahuollon bussipassilla voit matkustaa viikon tai kahden viikon ajan niin paljon kuin haluat! Voit joko lyödä reittivalinnat lukkoon etukäteen tai hypätä kyytiin vailla selvää suunnitelmaa – bussit kulkevat, satoi tai paistoi.

Reilaamisen ilon voi kokea myös kotimaassa, sillä ympäri Suomen kiertävä road trip onnistuu mukavasti myös bussilla matkustaen! Bussipassi ladataan Matkahuollon Matkakortille. Bussipassilla voi matkustaa joko seitsemän tai 14 päivän ajan koko maassa pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuoroissa, pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikennettä lukuun ottamatta. Bussipassin voit käydä hankkimassa itsellesi Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Voit myös ladata Bussipassiin lisää arvoa Matkahuollon toimipaikoissa sekä R-kioskeilla.

Bussilla reissaaminen on paitsi ympäristöystävällinen tapa matkailla, on se myös lompakolle yksityisautoilua kiltimpi vaihtoehto. Seitsemän päivää voimassaoleva passi maksaa 149 € ja 14 päivää voimassaolevan passin hinta on 249 €. Bussipassi tulee voimaan ostohetkellä ja on voimassa sitä seuraavat seitsemän tai 14 päivää. Hinta sisältää myös matkakortista perittävän korttimaksun 6,50 €. Matkakortin voi ostaa Matkahuolloista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.

Olipa aikomuksesi kiertää katsastamassa Suomen kauneimmat kesämaisemat, parhaat ravintolat, kuumimmat festarit tai tunnelmallisimmat tanssilavat, bussi kuljettaa sinut ja matkatavarasi mukavasti ja turvallisesti perille. Bussipassilla linja-autoon voi hypätä koska tahansa, missä satutkaan kyseisellä hetkellä olemaan. Matkakohteiden määrää ei ole rajoitettu, joten Bussipassin voimassaoloajan puitteissa voit pysähtyä juuri niin monessa kohteessa kuin itse haluat. Linja-autossa voit ottaa rennosti, nauttia maisemista ja suunnitella seuraavaa pysähdystäsi.

Yksin tai yhdessä, kaksin tai porukalla – Bussipassi avaa ovet koko Suomeen. Matkahuolto toivottaa mukavaa lomien suunnittelua ja kesän odottelua kaikille, nähdään linja-autossa!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi