Kanta-asiakasetua bussilipuista

pins

Suomeen on saapunut uusi, ketjurajat ylittävä PINS-etuohjelma, jonka jäsenenä voit nyt saada etuja myös Matkahuollon kautta hankkimistasi nettibussilipuista! Matkahuollon lisäksi PINS-etuohjelmassa ovat mukana monet suomalaiset ja kansainväliset yritykset, mukaan lukien monet mielenkiintoiset verkkokaupat. PINS-etuohjelma käynnistyy tänään ja ohjelmaan voi liittyä osoitteessa www.pins.fi. Lanseeraustarjouksena Matkahuollon bussilipuista saat kaksinkertaisen määrän pinssejä käytettyä euroa kohden 7.-31. toukokuuta välisenä aikana!

Olipa ostoslistallasi pienet tai suuremmat ostokset, uusi PINS-etuohjelma palkitsee perinteisiä kanta-asiakasohjelmia laajemmin, sillä etuohjelmassa on Matkahuollon lisäksi mukana satoja kotimaisia ja kansainvälisiä kumppaneita. PINS -etuohjelman suomalaisia kumppaneita ovat mm. Suomen Lähikauppa (Siwa, Valintatalo), Verkkokauppa.com, Restelin hotellit (mm. Cumulus, Rantasipi, Holiday Inn) ja ravintolat, RTV, Synsam, Timanttiset, AD Finland, Europcar, Imatran Kylpylä Spa ja Pohjantähti. Tästä edespäin voit kerätä kanta-asiakasetua myös kotisohvalta käsin, sillä PINS-etuohjelman jäsenenä voit kerätä etua, eli pinssejä, myös verkkokauppaostoksista. Sinun ei tarvitse odottaa saadaksesi konkreettista hyötyä kerryttämistäsi pinsseistä, sillä saat pinssit heti käyttöösi. PINS-ohjelmaa ylläpitää Coalition Rewards Finland.

Bussilippuja ostaessa voit nyt kerryttää etuja helposti Matkahuollon verkkokaupassa, josta saat hankittua matkalipun sadoille eri bussivuoroille, joiden verkosto kattaa lähes koko maan. Pinssejä saat kaikista Matkahuollon verkkosivuilta ostetuista nettilipuista, myös erityisen edullisista nettitarjouslipuista. Pinssejä kertyy yksi kappale kutakin käytettyä euroa kohden. Lanseeraustarjouksena saat Matkahuollon bussilipuista kaksi pinssiä jokaista käytettyä euroa kohden 7.-31. toukokuuta välisenä aikana. Syötä Matkahuollon verkkokaupassa PINS-korttisi numero tälle varattuun kohtaan. Tällä hetkellä saat PINS-etua Matkahuollon nettilipuista – tulevaisuudessa voit kerryttää pinssejä myös Matkahuollon toimipaikoista ostetuista palveluista, kuten bussilipuista, kahvila- ja kioskituotteista sekä Pakettipalveluista.

- PINS-kumppaneita on yli 300 ja lisäksi mukana on yli 400 verkkokauppaa. Yhteensä ostospaikkoja ohjelman piirissä on yli 30 000. Näin laaja verkosto tarjoaa kuluttajille uudenlaisen mahdollisuuden asiakasetujen hyödyntämiseen, kertoo Matkahuollon toimitusjohtaja Jarmo Oksaharju.

PINS-etuohjelmaan liittyminen on maksutonta ja helppoa

Maksuttomaan PINS-ohjelmaan voit liittyä PINS-verkkosivuilla. PINS-asiakaskortin voit hakea käyttöösi myös PINS-kumppaneiden palvelupisteistä, esimerkiksi Matkahuollon toimipaikoista.

Jokainen PINS-ostopaikoissa käyttämäsi euro kerryttää pinssejä. Pinssien kertyminen vaihtelee ostopaikoittain – tiedot löytyvät kunkin ostopaikan kohdalta verkkosivuilta www.pins.fi.

Kerryttämäsi pinssit ovat heti käytettävissäsi, ja ne ovat voimassa kolme vuotta. Pinsseillä voit maksaa ostoksia esimerkiksi Siwa ja Valintatalo -myymälöissä, ostaa airBalticin lentoja tai lunastaa tuotteita ja palveluja yli 3000 vaihtoehdon palkintokaupasta. Halutessasi voit myös lahjoittaa pinssit useisiin kotimaisiin tai kansainvälisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Matkahuollon verkkokaupassa tai toimipaikoissa ei pinsseillä alkuvaiheessa voi vielä maksaa ostoksia. PINS-etuohjelman jäsenenä saat tietoa palveluista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.

Ota täysi hyöty irti matkustamisesta – tutustu etuohjelmaan vaikka heti Matkahuollon verkkosivuilla!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi