Panttipalvelua turvallisesti verkossa

Kellot

eLombard on juuri avannut täysin uudenlaisen internetissä toimivan panttipalvelun, ePantin. Panttipalveluiden käyttö on nyt entistä helpompaa, sillä voit pyytää haluamastasi esineestä arvion helposti verkossa ja lähettää sen Matkahuollon kyydissä pantattavaksi. ePantti tuo panttauspalvelut lähellesi vuorokauden ympäri, ja esineiden arvon saat tarkistettua vaikka kotisohvalta käsin. Jos päätät pantata esineen, Matkahuolto kuljettaa sen turvallisesti ja luotettavasti pantattavaksi. Panttauspalvelun lisäksi eLombardin palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös netissä toimivat huutokauppapalvelu eHuuto sekä holvipalvelu eHolvi, jotka avataan myöhemmin.

ePantti on Suomen ensimmäinen ja ainoa online-panttiluototusyhtiö. ePantti tarjoaa yksityishenkilöille turvallisia arvoesineiden panttiluottoja ja tuotteesta reilun hinnan kohtuullisin luottokustannuksin. Tuotteiden aitous tarkistetaan aina asiantuntijan toimesta. ePantti mahdollistaa panttilainan hakemisen hienotunteisesti ja vaivattomasti online-verkkopalvelua käyttäen.

- On aika viedä panttiliiketoiminta verkkoon, koska siellä ovat myös asiakkaat. Verkossa panttaus tapahtuu huomattavasti aiempaa nopeammin ja palvelu on helposti sekä turvallisesti kaikkien suomalaisten ulottuvilla. Matkahuolto valikoitui pääyhteistyökumppaniksi, sillä se on kaikille suomalaisille tuttu. Ennen kaikkea Matkahuolto on turvalliseksi ja luotettavaksi koettu, joten heidän kuljetettavakseen uskaltaa jättää itselle tärkeää omaisuutta. Tärkeää on myös, että Matkahuollon palvelut ovat nykyaikaisia. Se on ehdoton edellytys verkkoliiketoiminnalle, kertoo Maria Ekman-Kolari, eLombard Oyj:n operatiivinen johtaja.

ePantin käyttö on helppoa, hienovaraista ja turvallista: tuotteet voi lähettää vakuutettuna panttiin mistä tahansa Matkahuollon palvelupisteestä. Toki myös perinteiseen tapaan vierailuajan varaaminen on mahdollista. Pantatessa ei tarkisteta luotto- tai tulotietoja, eikä niitä voi menettää. ePantti säilyttää panttaamasi esineet aina turvallisesti vakuutettuina kassaholvissa.

Pantattavaksi käyvät monenlaiset esineet aina kelloista, koruista ja muista arvometalleista ruokailuvälineisiin saakka. Esinevakuudeksi käyvät myös keräilyesineet, kuten design-lasi, taulut, mitalit, postimerkit sekä lukuisat muut keräilytavarat. Myös muun muassa arvopaperit voi pantata. Esineiden jälleenmyyntiarvon saat selville pyytämällä eLombardin asiantuntijoilta arvion esineestä – mikäli esineellä on vankka jälleenmyyntiarvo, se luultavasti käy pantattavaksi!

eLombard-yritysryhmä toimii yhteistyössä Etelä-Suomen lääninhallituksen, Keskusrikospoliisin, tietoturvayhtiö Symantec Corporationin, Matkahuollon ja OP-Pohjolan kanssa.

eLombard Oyj on suomalainen osakeyhtiö, jonka omistajiin kuuluvat muun muassa Svea Ekonomi AB sekä joukko yksityishenkilöitä. Panttauspalveluiden lisäksi eLombard-palvelukokonaisuuden muodostavat kuluttajille helppokäyttöisen ja luotettavan ympäristön arvoesineiden myymiseen ja ostamiseen tarjoava eHuuto Oy sekä arvoesineiden säilytyksestä vastaava eHolvi. eHuuto ja eHolvi avataan lähiaikoina.

Tutustu Suomen ainoaan verkkopanttilainaamoon eLombard Oyj:n verkkosivuilla. Lisätietoa Pakettipalveluista puolestaan löydät Matkahuollon verkkosivuilta.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi