Pääsiäispaketit perille

Pääsiäispaketti

Aiotko lähettää huhtikuisen pääsiäisyllätyksen sukulaisille tai ystäville? Tuoko toukokuu mukanaan valmistujaisia tai hääjuhlia, jonne haluat toimittaa paketin? Niin keväisen paketin lähettäminen kuin sen noutaminenkin onnistuu vaikka lähikaupassa asioimalla, ja esimerkiksi Matkahuollon Lähi-paketti kuljetetaan perille vain 1-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Pääsiäisen Lähi-paketit kannattaa pistää matkaan viimeistään ensi maanantaina!

Pakettien lähettäminen on helppoa, ja eri tarpeisiin löytyy erilaiset pakettivaihtoehdot. Lähi-pakettina voit lähettää paketteja 10 kiloon asti. 10 kilon Lähi-paketille tulee hintaa vain 9,95 euroa, joten pakettisi kulkevat ympäri Suomen edullisesti ja nopeasti! Lähi-paketin voit lähettää ja noutaa Matkahuollon toimipaikkojen lisäksi myös Siwoista ja Valintataloista, jotka palvelevat joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Paketin kulkua voit seurata lähetystunnuksen avulla netistä ja vastaanottaja saa tiedon paketin saapumisesta kätevästi tekstiviestin välityksellä. Lähetyksiä suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon ensi viikon pääsiäispyhät – pääsiäisen Lähi-paketit kannattaa laittaa matkaan viimeistään maanantaina 14.4, jotta ne ehtivät perille pääsiäiseksi.

Pääsiäispaketeissa voi lähettää monenlaisia yllätyksiä! Pääsiäisherkut, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä, voi lähettää Pikapakettina. Pikapaketti toimitetaan perille nopeimmalla mahdollisella yhteydellä. Parhaimmillaan Pikapaketit saavuttavat määränpäänsä muutamassa tunnissa, joten vaikkapa makeat yllätykset tai muuten kiireelliset lähetykset voi laittaa luottavaisin mielin matkaan. Pikapaketti aikataulutetaan aina ja sen voi noutaa myös suoraan bussista, jos lähetyshetkellä sovitaan asiasta.

Myös erittäin suurten pakettien lähettäminen onnistuu helposti ja turvallisesti, sillä Bussipaketti-palvelu mahdollistaa jopa 55 kilon painoisten lähetysten toimittamisen ympäri Suomen. Bussi- ja Pikapaketin voit lähettää kaikissa Matkahuollon toimipisteissä sekä Matkahuolto-asiamiehillä.

Paitsi suurin yksityinen kotimainen paketinkuljettaja, Matkahuolto on myös turvallinen vaihtoehto, joka huolehtii pakettisi ehjänä perille. Jokaista lähetystä voi seurata netissä lähetystunnuksen avulla ja vastaanottajan henkilöllisyys tarkistetaan aina, jotta voidaan varmistaa, että pakettisi luovutetaan oikealle henkilölle. Lähetysvaihtoehtojen ehdot vaihtelevat palvelukohtaisesti, joten tarkistathan tarkat hinnat, kokorajoitukset, Pikapakettien aikataulut sekä muut lisätiedot Matkahuollon verkkosivuilta.

Kunhan tuot pakettisi lähetettäväksi tarpeeksi ajoissa, voi vastaanottaja noutaa sen vaikka myöhään palvelevasta lähi-Siwasta juuri hänen omaan aikatauluunsa parhaiten sopivana ajankohtana. Sinä kerrot mitä ja minne, me kuljetamme pakettisi perille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi