Pääsiäisenä reissataan rennosti – tarkista bussiaikataulut muutosten varalta!

Pääsiäisbussi

Aiotko nauttia pääsiäispyhistä mökillä rentoutuen vai suuntaatko kenties kohti laskettelurinteiden vilinää? Pääsiäistunnelmaan virittäydytään erittäin aurinkoisessa säässä, ja tällä viikolla monet suuntaavatkin pääsiäisen viettoon eri puolille Suomea. Pääsiäinen on yksi vilkkaimmista matkustusajankohdista bussiliikenteessä, ja juhlapyhät tuovat mukanaan myös muutoksia bussiaikatauluihin. Tarkista oman bussisi aikataulut muutosten varalta, jotta matkanteko on sujuvaa ja rentoa!

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia pääsiäisen pyhinä. Aikataulut voit tarkistaa tuttuun tapaan osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona osoitteesta m.matkahuolto.fi. Syöttämällä tarkan lähtöpäivän näet myös mahdolliset poikkeukset bussien aikatauluissa. Aikataulutiedot saat myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelusta, numerosta 0200 4000. Numero palvelee aikataulutiedusteluissa vuoden kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm. Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Pääsiäisenä matkustavien kannattaa hankkia bussiliput jo etukäteen Matkahuollon verkkosivuilta tai paikanpäältä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan pääsiäisliikenteessä voit varmistaa ostamalla itsellesi paikkalipun. Bussi- ja paikkalippuja voit myös varata puhelimitse ja lippuja voi lunastaa R-kioskeilta. Varauksen voit tehdä Matkahuollon palvelunumerossa 0200 4000 ma-pe klo 8-17.

Tarkista oman bussisi aikataulut muutosten varalta, jotta matkasi taittuu rennoissa merkeissä ja pääsiäisen vietto voi alkaa huolettomasti!

Matkahuolto toivottaa kaikille oikein aurinkoista pääsiäistä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi