Matka taittuu edullisesti CityCity-lipulla

saastopossu_v2

Kuuluuko työmatkaasi liikkuminen eri kaupunkien välillä? Tai matkustatko muusta syystä bussilla usein samaa reittiä? 30 eri yhteysvälillä käytössä oleva Matkahuollon CityCity-lippu on tarkoitettu juuri tällaisia tilanteita varten, sillä se tarjoaa säännöllisesti tai satunnaisen säännöllisesti samaa yhteysväliä matkaaville erityisen edullisen vaihtoehdon. CityCity-lipun käyttäjänä säästät parhaimmillaan 50 % normaalihintoihin verrattuna.

Työ- ja vapaa-ajan matkojen taittaminen bussilla mahdollistaa tehokkaan työnteon tai mahdollisuuden vaikkapa lepoon matkan aikana. Matkahuolto tarjoaa usein bussilla samaa yhteysväliä reissaaville myös kustannustehokkaan tavan toteuttaa toistuvat bussimatkat. Lippu sisältää reittivalinnastasi riippuen 8-36 matkaa ja sen hinta on kaikille yhteysväleille 250 €. Yksittäisen matkan hinta riippuu kulkemastasi yhteysvälistä, mutta parhaimmillaan säästät 50 % normaalihintaiseen kertalippuun verrattuna.

Matkantekoa ei vaikeuta ainakaan pula reittivaihtoehdoista, sillä CityCity-lipulla matkustavana sinulla on käytössäsi valtakunnan runsain vuorotarjonta. Esimerkiksi Turku–Helsinki -yhteysvälillä liikennöi viikon vilkkaimpana päivänä peräti 78 vuoroa ja Helsinki–Tampere -yhteysvälillä voi puolestaan matkustaa parhaimmillaan 64 eri vuorolla päivässä. Molemmilla yhteysväleillä liikennöidään ruuhka-aikoina puolen tunnin välein.

CityCity-lippu ladataan Matkahuollon matkakortille. Matkakortti maksaa ensimmäisellä kerralla 6,50 €, mutta jatkossa samalle kortille voi ladata lisää matkoja kolmen vuoden ajan. CityCity-lipun voit hankkia Matkahuollon omista toimipaikoista sekä matkakortteja myyvistä Matkahuollon asiamiestoimipaikoista. CityCity -lippuun voi ladata lisää arvoa myös R-kioskeissa tai kiireen yllättäessä vaikka suoraan bussissakin. CityCity -lipulla voi matkustaa yksi henkilö kerrallaan.

Lisätietoja CityCity-lipusta ja muista Matkahuollon lipputuotteista saa Matkahuollon internetsivuilta ja asiakaspalvelukeskuksesta, joka palvelee numerossa 0200 4000 (1,99 €/min + pvm). Matkahuollon palveluihin voi tutusta myös Facebookissa ja Twitterissä.

Otetaan hyöty irti toistuvista bussireissuista – Matkahuolto toivottaa kaikille mukavia bussimatkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi