Elämyksellinen matka alkaa Matkahuollosta

Kahvi

Jäikö aamukahvi juomatta kiirehtiessäsi bussiin? Tarvitsetko energiaa pitkän päivän jälkeen? Huomasitko reissulta palatessasi, että tuliaiset unohtuivat? Matkustajien päivät voivat olla täynnä yllätyksiä, ja siksi Matkahuolto tarjoaakin asiakkailleen matka- ja pakettipalveluiden lisäksi makuelämyksiä sekä tuotteita mukavaan matkustamiseen ja tuliaisia kotiin vietäviksi. Matkahuollon jokaiselta toimipaikalta löytyy kioskipalveluita. Kahvista nauttivan kannattaa napata matkaan kahvipassi, johon saa leiman jokaisesta ostetusta kahvista – joka kymmenennen kahvin tarjoaa Matkahuolto!

Monille aamukahvin juominen kävellessä bussiasemalta töihin on tehokas tapa aloittaa päivä, toiset taas haluavat nauttia iltateen ennen bussiin nousemista pitkän päivän jälkeen, ja siksi kioski- ja kahvilapalveluita löytyykin kaikista Matkahuollon omista toimipaikoista. Myös monilla Matkahuolto-asiamiehillä on kahvila- ja kioskitoimintaa. Kahvilapalveluiden ohella Joensuun, Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuolloista saa lämpimiä aterioita ja pikaruokaa myös vähän suurempaan nälkään. Näillä toimipaikoilla tarjoillaan R-Menu -ruokakonseptin mukaisesti maittavaa ruokaa ja uunituoretta pullaa jokaiseen kahvihetkeen.

”Kioskipalvelut ovat oheispalvelua, jonka kautta haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden suorittaa monta asiaa helposti yhdellä asiointikerralla. Näin pyrimme täydentämään asiakkaidemme saamaa asiakas- ja matkustuskokemusta ja tarjoamaan kaikille matkustajille hyvät eväät onnistunutta reissua varten”, kertoo Matkahuollon henkilöstöpäällikkö Maija-Leena Kivilahti.

Kaikki päivät eivät ole samanlaisia, ja Matkahuolto tarjoaakin asiakkailleen myös tuotteita, joiden avulla matkanteosta tehdään mahdollisimman sujuvaa tilanteesta riippumatta. Tuotevalikoima vaihtelee paikkakunnittain – suuremmilla linja-autoasemilla valikoimiin kuuluvat lehdet, ruoka, kahvi, uunituoreet kahvileivät, voileivät, makeiset, jäätelö, virvoitusjuomat, tupakkatuotteet sekä lahjatavarat ja muut hyötytarvikkeet. Joidenkin toimipisteiden valikoimiin kuuluvat myös Veikkauksen monipuoliset rahapelit ja arvat. Toisinaan matkat ovat pitkiä ja matkan jälkeen terminaalin ovilla matkustajaa odottaakin rankkasade – yllätyksellisiä hetkiä ja vaativia tilanteita varten Matkahuollon kioskeissa myydään myös matkustusmukavuutta edistäviä tuotteita kuten niskatyynyjä, sateenvarjoja, hammasharjoja ja hammastahnaa, laukkuvöitä, osoitekorttikoteloita sekä pelikortteja.

Reissaa juuri niin kuin sinä haluat – Matkahuolto toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan kioski- ja kahvilapalveluihin!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi