Työsuhdeliput nyt entistä helpommin käyttöön

saastopossu_v2

Tahmeasti alkanutta aamua seuraa usein yhtä ontuen etenevä päivä. Onneksi aamun sujuvuuteen voi vaikuttaa: joukkoliikenteessä työmatkansa taittavan ei tarvitse huolehtia aamuruuhkaan jumittumisesta tai parkkipaikan metsästämisestä. Jatkossa työsuhdelippua käyttävien bussimatkat sujuvat entistäkin sulavammin, sillä Edenredin Ticket Transport -kortilla työsuhdelipun voi helposti maksaa Matkahuollon toimipisteiden lisäksi myös R-kioskeilla.

Edenred Finland Oy:n uusi Ticket Transport -kortti on maksuväline, jolla voi maksaa työantajan työsuhde-etuna antaman bussilipun kaikissa Matkahuollon toimipisteissä, matkakortteja myyvissä Matkahuollon asiamiestoimipaikoissa sekä R-kioskeissa. Kortin käyttäminen on kaikin puolin helppoa: työnantaja lataa sähköisen henkilöstöetukortin verkossa, ja työntekijä maksaa bussilippunsa suoraan valitsemassaan latauspisteessä.

Työsuhdelippu paitsi säästää matkaajan hermoja antaa myös kallisarvoista aikaa itselle. Kun työmatka ei suju autonratissa puhkuessa, on aamun työmatkalla aikaa esimerkiksi lukea päivän uutiset ja käydä Facebookissa tai ottaa virkistävät nokoset kotimatkalla. Matkahuollon laajasta valikoimasta jokainen työmatkaaja voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan bussilipun. Työsuhdelipuiksi käyvät kaupunki- ja seutuliput, kuntakeskusten väliset työmatkaliput, 44 tai 22 matkan vuosiliput, ja kaupunkien väliset CityCity-liput. Työsuhdelipuksi soveltuu myös arvolippu, joka on hyvä vaihtoehto matkaajalla, jonka työmatkan pituus ja reitti vaihtelee päivästä toiseen.

Työnantajan työsuhde-etuna myöntämällä bussilipulla voi matkustaa päivittäiset kodin ja työpaikan väliset sekä työasiointiin liittyvät ja vapaa-ajalla tehdyt matkat. Matkahuollon matkakorteille ladattavat työsuhdelipuiksi soveltuvat liput ovat henkilökohtaisia.

Tietoa Matkahuollon toimipisteistä, joissa uusi sirukortti käy maksuvälineenä, löydät Matkahuollon kotisivuilta,  lähimmän R-kioskin sijainnin puolestaan voit tarkistaa kioskihausta R-kioskin internetsivuilta.

Mukavia työmatkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi