Matkaan jopa kahdella eurolla

shutterstock_61499089

Nettiostojen suosio kasvaa jatkuvasti, ja viime kesänä käyttöön otettu paperiton Nettilippu sekä laajempi valikoima tarjouslippuja olivatkin Matkahuollon asiakkaiden toivomia uudistuksia, jotka tekevät nyt lippujen hankinnasta entistä joustavampaa. Edullisimpien lippujen hinnat alkavat vain kahdesta eurosta.

Matkahuollon verkkokaupasta löytyviä tarjouslippuja myydään ainoastaan verkossa, ja tarjoushintaisia lähtöjä löytyy lähes 50 yhteisvälille eri puolilla Suomea. Matkanteko sujuu parhaimmillaan erityisen edullisesti, sillä tarjoushintaisia matkalippuja myydään edullisimmillaan ainoastaan muutaman euron hintaan. Verkkomyynti tekee tarjouslippujen ostamisesta helppoa – voit suunnitella matkasi ja tutustua edullisimpiin matkustusvaihtoehtoihin verkossa juuri itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana.

Verkosta hankittuja matkoja voi suunnitella etukäteen, sillä vuorosta riippuen sekä normaali- että tarjoushintaiset liput tulevat myyntiin noin kuukautta ennen matkustuspäivää. Tarjouslippujen ostaminen onnistuu myös lyhyellä varoitusajalla, sillä useisiin vuoroihin nettilipun voi ostaa vielä matkustuspäivänäkin, viimeistään puolitoista tuntia ennen vuoron lähtöä. Joidenkin vuorojen kohdalla myynti kuitenkin päättyy matkaa edeltävänä arkipäivänä klo 13.

Tarjouslippuja on myynnissä useille vuoroille eri viikonpäivinä. Tarjoushintaisia lippuja ei kuitenkaan ole saatavilla kaikille vuoroille kaikkina viikonpäivinä – tiedot tarjolla olevista tarjouslipuista löytyy Matkahuollon verkkosivulla kunkin yhteysvälin kohdalta sivun alalaidasta. Tarjoushinnat tulevat näkyville haettaessa yhdensuuntaista matkaa, joten kannattaa muistaa tarkistaa paluumatka erikseen.

Tarjouslippuja on rajoitettu määrä jokaista vuoroa kohden, eikä tarjouslippuja ole mahdollista yhdistää muihin alennuksiin. Tarjouslipuilla pääsee kattavasti eri kohteisiin ympäri Suomen, mutta osassa tarjoushintaisista lipuista on erityisehtoja liittyen lähtö- ja määräpaikan pysäkkeihin. Tarjouslippujen ehtoihin voit tutustua tarkemmin Matkahuollon verkkosivuilla.  Muilta osin tarjouslipuissa noudatetaan Nettilipun ehtoja.

Matkahuolto toivottaa kaikille mukavaa ja erityisen edullista matkustuskevättä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi