Kiitos leipojille!

piparit11

Kiitos kaikille piparisen matkalipun leiponeille! Miten näin moni suomalainen osaakin tehdä näin hienoja luomuksia? Uskomme, että viime päivien aikana on tehty jonkinasteinen maailmanennätys piparitaiteessa. Kokosimme alle kuvia leipojien taidonnäytteistä.

Haluaisitteko nähdä meiltä vastaavanlaisen tempauksen myös tulevaisuudessa. Itse opimme tempauksesta ainakin kaksi asiaa: että se kannattaa tehdä uudestaan ja että sen voi tehdä vielä monin verroin paremmin. Nyt kysymmekin teiltä millainen olisi täydellinen Piparinen matkalippu -tempaus? Miten ihan kaikille, eli myös niille jotka jäävät ilmaislippua vaille, jäisi hyvä jouluinen mieli?

piparit10 piparit8 piparit9 piparit7 piparit6 piparit5 Piparit4 piparit3 piparit2 piparit1

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

2 kommenttia artikkelille “Kiitos leipojille!”

  1. Ehdotus: seuraavan kerran arvotaan xxxx kpl matkalippuja, osallistua voi lähettämällä kuvan leipomastaan (tai piirtämästään tms) piparista. Jos voittaa niin matkalipun lisäksi on annettava k.o. pipari kuljettajalle.

  2. Hei Pertti! Kiitos ehdotuksestasi. Lippujen etukäteen arpominen on tietenkin yksi hyvä tapa toteuttaa vastaavia kampanjoita jatkossa. Pistämme harkintaan!

Kommentoi