Joulun paketit nopeimmin perille Matkahuollon kyydissä

joulupaketti

Matkahuolto tarjoaa nopeimmat tavat toimittaa joulun paketit perille. Lähettämisvaihtoehtoja on useita, mutta paketti kuin paketti ehtii perille jouluksi, kun sen laittaa matkaan viimeistään 19.12. Matkahuollon kyydissä joulun tärkeät paketit kulkevat perille nopeasti ja luotettavasti. Tutustu pakettivaihtoehtoihimme ja valitse tontuille sopivin apu.

Joulun odotetut paketit kulkevat Matkahuollon kyydissä luotettavasti perille. Pakettien lähettämiseen on useita vaihtoehtoja, joista on helppo valita lähettäjälle ja vastaanottajalle se sopivin. Paketin lähettäminen Matkahuollon kyydissä on myös edullista, sillä paketin saa matkaan jo alkaen 8,50 €. Joulun paketit löytävät perille vaikka lähikaupasta lähetettyinä, minkä vaihtoehdon sinä valitset?

Lähi-paketti

Lähi-paketti on kiireisen pelastus! Sen voi lähettää ja noutaa paitsi kaikista Matkahuolloista, Matkahuolto-asiamiehiltä myös Siwoista, Valintataloista ja muista Matkahuollon Pakettipisteistä. Paketin lähettäminen ja noutaminen onnistuu siis vaikka ruokaostosten yhteydessä tai joustavasti myös viikonloppuna ja ilta-aikaan. Lähi-paketti tavoittaa yhteensä lähes 1 100 palvelupistettä ympäri Suomen. Sen kyydissä kulkevat korkeintaan 10 kiloa painavat joululahjat. Lähetitpä sen mistä Matkahuollosta tai lähikaupastasi, Lähi-Paketti on jouluksi perillä, kun laitat sen matkaan viimeistään torstaina 19.12.

Bussipaketti

Bussipaketti on se perinteinen Matkahuollon paketti, jonka voi lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista ja Matkahuolto-asiamiehiltä, eli yhteensä lähes 400 pisteestä ympäri Suomen. Sen kyydissä kulkevat perille myös suuremmat, jopa 55 kiloa painavat jouluyllätykset. Bussipakettiin voi myös liittää jakelupalvelun. Bussipaketti on jouluksi perillä, kun lähetät sen viimeistään torstaina 19.12.

Pikapaketti

Pikapaketti on nopein tapa lähettää joulupaketit, sillä sen toimitamme perille aina seuraavalla nopeimmalla mahdollisella bussiyhteydellä. Pikapaketti on siis sopivin vaihtoehto, kun sinulla on erityisen kiire. Pikapaketin voit lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista ja Matkahuolto-asiamiehiltä. Paketin voi hakea myös suoraan bussista, jos lähetyshetkellä on näin sovittu.

Pikapaketti aikataulutetaan aina lähettämisen yhteydessä, joten voit kertoa vastaanottajalle paketin tarkan saapumisajan jo etukäteen. Alueesta riippuen pikapaketti voi myös olla mattimyöhäisen joulun pelastus, sillä se voi ehtiä perille vielä muita lähetysvaihtoehtoja myöhemmin. Joulupakettien viimein lähetysaika Pikapakettina riippuu lähetys- ja noutopaikasta. Tarkista aikataulu Matkahuollosta tai palvelunumerostamme.

Ennen lähettämistä

Lähetysvaihtoehtojen ehdot vaihtelevat palvelukohtaisesti. Helpoimmin tarkista hinnat, pakettien kokorajoitukset ja muut lisätiedot lähimmästä Matkahuollostasi, osoitteesta matkahuolto.fi tai Pakettipalvelujen valtakunnallisesta palvelunumerosta 0800 132 582, joka palvelee ilmaiseksi maanantaista perjantaihin kello 8-18. Kaikista palveluistamme voit kysyä myös Facebook-sivuillamme tai Twitterissä.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi