Paikkakuntakohtaista palvelua Matkahuollon alueellisista reittioppaista

shutterstock_147723755

Olethan jo ottanut käyttöön Matkahuollon alueellisen reittioppaan? Oman kaupunkisi tai alueesi reittiopas mahdollistaa aikataulu- ja matkahaut sekä yksityiskohtaisen reittisuunnittelun yli kahdessakymmenessä kaupungissa ja niiden lähialueilla.

Hei sinä kuopiolainen, kotkalainen, porvoolainen, raumalainen tai seinäjokinen! Olethan jo ottanut käyttöön omalle alueellesi räätälöidyn Matkahuollon paikallisen reittioppaan? Matkahuollon paikalliset reittioppaat palvelevat neljässätoista kaupungissa sekä yhdeksällä laajemmalla alueella.

Reittioppaassa matkahaun voi tehdä esimerkiksi osoitetietojen, kadunnimen, pysäkin nimen tai kartalta vapaasti osoitettujen lähtö- ja määräpaikan perusteella. Reittioppaasta saat aikataulujen lisäksi arvion matkan kestosta ovelta ovelle, tarkan pysäkkilistauksen ja reitin kartalla helposti tulostettavassa muodossa.

Matkahakua voi myös muokata omien toiveiden mukaisesti. Tarkennetussa haussa on mahdollista rajata hakua tiettyihin linjoihin ja vaihtaa kävelynopeutta matkan kokonaiskeston arviointia varten. Haussa voi myös rajata pysäkin ja päämäärän välistä kävelymatkaa sekä käytettävissä olevaa vaihtoaikaa eri linjojen välillä. Usein samaa reittiä matkustava voi tallentaa omat matkansa hakukoneeseen, jolloin aikataulujen tarkistaminen käy helposti.

Matkahuollon reittioppaat palvelevat seuraavilla alueilla Hämeenlinna (Hattula, Hämeenlinna ja Janakkala), Imatra ja Lappeenranta, Iisalmi, Jyväskylä (Jyväskylä ja Muurame), Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio (Kuopio ja Siilinjärvi), Lahti (Hollola, Lahti ja Nastola), Mikkeli, Pori (Noormarkku, Pori ja Ulvila), Porvoo, Raahe, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere,Vesilahti ja Ylöjärvi), Turku (Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Parainen, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku),  Uusimaa ja Varkaus.

Paikallisten reittioppaiden lisäksi on hyvä muistaa myös Matkahuollon valtakunnallinen aikatauluhaku, josta löytyy yli 20 000 päivittäisen bussivuoron aikataulutiedot.

Lisätietoja Matkahuollon aikataulupalveluista (http://matkahuolto.fi/fi/matka/aikataulut/index.html).

Mukavia matkoja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi