Joulun bussiliput kannattaa ostaa nyt

Joulua odotellessa

Vuoden kiireisin matkustusaika on pian käsillä! Joulun matkaliput kannattaakin hankkia hyvissä ajoin, sillä Matkahuollon lipunmyynnissä on vilkkainta juuri joulunaluspäivinä. Joulu ja vuodenvaihde tuovat useita muutoksia bussiliikenteen aikatauluihin. Kaikki joulun poikkeusaikataulut löytyvät nyt Matkahuollon aikatauluhausta.

Vuoden vilkkain matkustusaika täyttää bussit jälleen joulun alla, kun eri puolille maata matkaavat suomalaiset pakkaavat itsensä ja joulupakettinsa kulkuvälineisiin ja suuntaavat kohti sukujoulujaan. Tänä vuonna jouluaatto osuu tiistaille, joten kiireisimmät päivät osuvat joulua edeltävän perjantain ja aatonaaton välille. Matkustusruuhkiin onkin hyvä varautua hankkimalla joulun bussiliput hyvissä ajoin, sillä joulua edeltävät päivät voivat olla Matkahuolloissa ruuhkaisia.

Joulunpyhät tuovat tietenkin muutoksia joukkoliikenteen aikatauluihin. Kaikki joulun poikkeusaikataulut on nyt päivitetty aikatauluhakuun Matkahuollon verkkosivuille. Bussilippua ostettaessa kannattaa huolehtia myös paikkavarauksesta, jotta mieluisa istumapaikka joululiikenteessä on taattu.

Bussi- ja paikkaliput voi ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Nettilipun voi ostaa vuorosta riippuen aikaisintaan 30–32 päivää ennen vuoron lähtöä, joten joulua edeltävien päivien liput tulevat myyntiin verkkokaupassa tämän viikon kuluessa.

Pika- ja useisiin vakiovuoroihin voi myös varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000. Puhelimitse varatut liput lunastetaan R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista. Liput voi tietenkin käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.

Mukavaa joulunodotusta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi