Prepaid 22 on opiskelijan oma lippu

saastopossu_v2

Kahden paikkakunnan väliä suhaavalle opiskelijalle matkustaminen on helppoa, kun taskussa on 22 matkan vuosilippu.

Alkava syksy tarkoittaa monille opintojen alkamista. Matkat opiskelupaikkakunnalle tai vierailut kotipuoleen sujuvat edullisesti Matkahuollon Prepaid 22 -lipulla. Opiskelijoille suunnatulla sarjalipulla kahden paikkakunnan välillä matkustaminen on helppoa. Ensimmäistä opiskeluvuottaan aloittavalle nuorelle Prepaid 22 -lippu on hauska lahjaidea, jolla nuoren saa vierailemaan vanhempien ja sukulaisten luona useammin.

Prepaid 22 -vuosilippu ladataan Matkahuollon Matkakortille ja se sisältää 22 opiskelijahintaista matkaa haluamasi pituiselle yhteysvälille. Matkakortilla on helppo maksaa bussissa, eikä käteistä tarvita. Näin matkarahat säilyvät hyvässä tallessa matkakortilla.

Voit ostaa lipun Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Matkakortin uudelleen lataaminen onnistuu myös R-kioskeissa ja busseissa.

Prepaid 22-vuosilipun voivat ostaa kaikki opiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Matkahuollon opiskelija-alennukseen. Lippu on voimassa vuoden sen ostopäivästä. Jos matkalle lähtee kaverin kanssa, voi lipulla maksaa useammankin opiskelija-alennukseen oikeutetun matkan. Prepaid-lippua voi käyttää kaikilla suorilla bussivuoroilla, mutta se ei sisällä vaihto-oikeutta.

Matkahuolto toivottaa innostavaa syksyn alkua niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi