Omaa aikaa aamusta – työmatkailija ottaa rennosti bussissa

shutterstock_16155397

Työmatka sujuu mukavasti kun ratissa on oma ammattikuski. Bussissa voi ottaa rennosti ja antaa aikaa itselle ennen päivän kiireitä. Luitpa päivän uutisia, selailitpa sähköpostejasi tai rentouduitpa itseksesi, Matkahuollon lippuvalikoimasta löytyy työmatkailijalle sopivat liput, joilla otat aamusi haltuun.

Työmatkan voi ottaa rennommin bussissa, jolloin aikaa jää itselle. Bussissa on aikaa pidentää yöunia aamunokosilla, uppoutua äänikirjaan tai aamun lehteen. Mikäli energiaa riittää, voi työpäivään ottaa tehokkaan startin käyttämällä matka-ajan sähköpostien lukemiseen ja päivän suunnitteluun.

Matkahuollon lippuvalikoimasta löytyy työmatkailijalle useita eri vaihtoehtoja, joilla arkeen saa ujutettua lisää omaa aikaa. Työmatkailijan tarpeisiin sopivat esimerkiksi seutuliput, kaupunkiliput, kuntakeskusten väliset työmatkaliput, 44 tai 22 matkan vuosiliput sekä CityCity-liput. Matkahuollon matkakortille ladattavilla lipuilla matkan maksaminen sujuu jouheasti ja kortin lataaminen onnistuu Matkahuollon toimipisteiden lisäksi myös useimmilla R-kioskeilla.

Matkahuollon liput soveltuvat myös työsuhdelipuiksi, joilla työntekijä voi maksaa matkansa koko valtakunnan bussiliikenteessä pois lukien pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikenne. Työsuhdelippu on työnantajan myöntämä etu, josta sovitaan työnantajan kanssa. Työsuhdelippu on aina henkilökohtainen ja se on pääsääntöisesti tarkoitettu kodin ja työpaikan välisille matkoille.

Matkahuollon lippuvalikoimaan ja aikatauluihin tutustut helposti verkossa.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi