7 syytä valita Matkahuolto verkkokauppaostosten kuljettajaksi

shutterstock_102061732

Verkkokauppaostoksia tehdessä on tärkeää, että tilatut tavarat tulevat perille nopeasti ja turvallisesti. Mitä kuljetuspalvelua valittaessa kannattaa pitää mielessä? Listasimme seitsemän syytä valita paketille Matkahuollon kuljetus.

1. Laaja verkosto
Matkahuollon asiakkaita palvelee 1100 Pakettipisteen laaja ja kattava verkosto. Yli puolet suomalaisista asuu alle kilometrin päässä lähimmästä Matkahuollon Pakettipisteestä ja peräti 80 prosenttia alle kolmen kilometrin päässä. Verkostoon kuuluvat Matkahuoltojen ja Matkahuolto-asiamiesten lisäksi Siwat ja Valintatalot.

2. Vapaus valita
Valitsemalla Matkahuollon verkkokaupasta tilatun paketin kuljettajaksi, voit monissa verkkokaupoissa tilauksen yhteydessä valita myös itsellesi parhaiten sopivan noutopaikan. Jos valintamahdollisuutta ei ole, toimitetaan paketti antamaasi osoitetta lähimpään Matkahuoltoon, Siwaan tai Valintataloon, jotta sinun on mahdollisimman helppo hakea paketti.

3. Joustavat noutoajat
Erityisesti Siwojen ja Valintatalojen sekä useiden Matkahuolto-asiamiesten pitkät aukiolot varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan antavat sinulle mahdollisuuden noutaa pakettisi juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii, myös viikonloppuisin. Lisäksi Helsingin Jätkäsaaressa palvelee kaikkina vuoden päivinä vuorokauden ympäri auki oleva pakettipiste.

4. Henkilökohtainen palvelu
Matkahuollon noutopaikoissa sinua palvellaan aina henkilökohtaisesti ja saat heti vastauksen esim. lähettämiseen tai vastaanottamiseen liittyviin kysymyksiin.

5. Turvallinen toimitus
Kaikki Matkahuollon lähetykset on varustettu lähetystunnuksin ja niiden kulkua seurataan tarkasti koko kuljetuksen ajan. Näin mahdollisten ongelmien selvittäminen on helppoa ja nopeaa. Myös palautuslähetykset kirjataan aina järjestelmään ja saat palautuksen läehttämisestä kuitin. Paketti ei myöskään voi joutua vääriin käsiin, sillä sen noutajalta tarkistetaan aina henkilöllisyystodistus. Mikäli et itse pääse noutamaan pakettiasi, voit tehdä kaverillesi valtakirjan.

6. Lähetysten seuranta
Myös vastaanottaja voi seurata pakettinsa matkaa lähetystunnuksen avulla netistä. Matkahuolto lähettää vastaanottajalle aina tiedon paketin saapumisesta nopeasti tekstiviestillä.

7. Matalat kuljetusvahingot
Pakettien käsittelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota, minkä vuoksi Matkahuollon kuljetuksissa tapahtuu kuljetusvahinkoja erittäin harvoin. Tällaisissakaan tilanteissa riski ei koskaan jää tilaajalle. Kuljetusvahingon sattuessa verkkokauppa ja Matkahuolto selvittävät asian.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi