Mökkeilijän pakettitrio tuo tavarat myös kesäpaikkaan

shutterstock_110852528

Mökkeilijän on hyvä pitää mielessä, että kesälomalla Matkahuolto on siellä missä sinäkin. Kattava palveluverkosto tuo verkkokauppaostokset myös mökkikunnan marketteihin. Lähi-paketissa myös ystävien terveiset löytävät sinut kesäpiilostasi. Tämä pakettitriomme palvelee sinua siellä missä haluat.

Verkkokaupan toimitukset

Löytyykö laiturinnokasta WLAN tai kännykästä 3G-nettiyhteys? Ei muuta kuin ostoksille, sillä Matkahuollon kuljetuspalvelut löytää sinut myös mökkikunnasta. Tilaa toimitus toivomaasi pakettipisteeseen: Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen ja nouda verkko-ostokset vaikka kauppareissun yhteydessä. Laajentaa mukavasti lähikaupan valikoimaa.

Lähi-paketti

Lähi-paketti on helppo laittaa matkaan ja noutaa kauppareissun yhteydessä. Kaikista Matkahuolloista, Siwoista ja Valintataloista sekä muista Matkahuollon Pakettipisteistä löytyvältä pakettipisteeltä voi lähettää enintään kymmenen kilon painoisia lähetyksiä minne tahansa Suomessa. Lähi-paketti toimitetaan joko vastaanottajan osoitetta lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai vaikkapa sinne mökkikunnan Valintataloon.

Pikapaketti

Kaupunkiin unohtuneet tavarat voi halutessaan noutaa vaikkapa mökkitien bussipysäkiltä. Matkahuollon Pikapaketti  luovutetaan vastaanottajalle myös suoraan bussista, mikäli näin on lähetyshetkellä sovittu. Pikapaketin toimitusaika vahvistetaan lähetyshetkellä, joten odotettua pakettia on helppo tulla vastaan.

Matkahuollolla on Suomen laajin henkilökohtaisesti palveleva verkosto, johon kuuluu lähes 1100 Pakettipistettä kautta maan. Voit vastaanottaa paketteja Matkahuolloista sekä Matkahuollon Pakettipisteistä, kuten kaikista Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista. Lisätietoja pakettipalveluista löydät sivuiltamme.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi