Matkahuollon täsmäliput monenlaiseen kesälomaan

shutterstock_72299029

Kesäloma kutsuu maalle ja merelle! Matkahuollolla on sopivia lipputuotteita erilaisiin tarpeisiin, mielit sitten monesti mökille, kerralla kaikkiin Suomen kolkkiin tai satunnaisesti Itämeren aalloille.

Olisiko tänä kesänä aika tehdä road trip bussilla? Koko matkaseurue voisi nauttia vaihtuvista maisemista eikä bensarahoja tarvitsisi laskeskella! Maakuntamatkailijan valinta on Bussipassi. Sillä voi reissata rajattomasti viikon tai kahden ajan koko maassa pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuoroissa. Ainoastaan pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikenne sekä muutamat yksittäiset vuorot eivät kuulu Bussipassin piiriin. Bussipassi ladataan Matkahuollon Matkakortille; 7 päivän matkat maksavat 149 € ja 14 päivää voimassaolevan passin hinta on 249 €. Ehtisiköhän koko Suomen kiertää kahdessa viikossa?

CityCity-lippu on sopiva esimerkiksi viikonloppumökkeilijälle, joka matkustaa usein samaa yhteisväliä. Tämäkin lipputuote ladataan omalle Matkahuollon Matkakortille, ja sillä voi reissata 8-36 kertaa reitin pituudesta riippuen. CityCity on voimassa aina 120 päivää ostohetkestä ja hinta on 250 €. Lippupaketilla säästääkin selvää rahaa, sillä matkat tulevat jopa 50% halvemmaksi verrattuna yksittäisiin aikuisten menolippuihin.

Kun juna tai bussi ei yksinään vie perille asti, kannattaa valita JunaBussi-lippu. Se on nimensä mukaisesti yhteislippu juna- ja bussimatkalle. JunaBussi-lippu on voimassa tiettyjen yhteysvälien tietyillä vuoroilla, jotka voi tarkistaa VR:n matkahausta. Matkaosuudet myydään aina samanaikaisesti ja lipun voi hankkia VR:n palveluasemilta ja asiakaspalvelukeskuksesta sekä Forssan, Lapuan, Loimaan, Mäntsälän, PIetarsaaren, Porvoon, Rauman, Savonlinna, Sodankylän ja Varkauden Matkahuolloista. (JunaBussi-lippuja ei kuitenkaan myydä VR:n verkkokaupassa.)

Jos merimaisemat viehättävät ja lomalla haluaa lähteä pidemmälle seikkailemaan, on LaivaBussi oivallinen lippu. Se on bussiliityntälippu, joka yhdistyy Viking Linen laivoilla Helsingin ja Turun satamista tehtyihin maksullisiin risteily- ja reittimatkoihin lukuun ottamatta Tallinnaan suuntautuvia matkoja. Jos määränpäänä on viehättävä Ahvenanmaa tai tyylikäs Tukholma, on LaivaBussi edullinen valinta: lipussa on 50% alennus taksakilometrien mukaisesta aikuisten matkalipusta. Lisäksi lapsi maksaa vain puolet aikuisten liityntähinnasta. LaivaBussi-lippuja myyvät Viking Line, useat Matkahuollon toimipisteet ja matkatoimistot.

Matkahuolto toivottaa iloisia kesäretkiä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi