Heinäkuun tapahtumapaikoille pikkurahalla

Olavinlinna

Bussimatkan voi saada jäätelön hinnalla, kun hankkii tarjouslipun Matkahuollon sivuilta. Nettitarjouslipuilla pääsee heinäkuussa esimerkiksi näkemään maamme mahtavimmat linnat ja kuulemaan kuumimmat keikat.

Heinäkuussa Suomen kylät ja kaupungit näyttävät valoisimmat puolensa myös tapahtumien saralla. Runsaan kattauksen vuoksi voi olla jopa vaikeaa päättää, minne menojalkansa suuntaisi. Matkahuollon sivuilta löytyy liuta reittejä, joille on tarjolla huippuhalpoja nettitarjouslippuja. Kun kyyti ei juuri kustanna, jää rahaa enemmän hauskanpitoon paikan päällä – tai seuraavaa reissua varten!

Esimerkiksi Turkuun pääsee nyt tarjoushintaan Forssasta, Hämeenlinnasta, Jyväskylästä, Lahdesta, Riihimäeltä ja Tampereelta. Turussa on tarjontaa musafaneille ja juhlijoille koko heinäkuun ajan: Baltic Jazz viihdyttää 5.–7.7. Taalintehtaan ruukkimiljöössä ja Turku Modernin ajan 18–21.7. kaupungissa kaikuu elektroninen musiikki. Legendaariset Ruisrock (5.–7.7.) ja Down By The Laituri (24.–28.7.) houkuttelevat tuhatpäin festarikansaa, joten bussiliput kannattaa ostaa hyvissä ajoin. Rauhallisempaa kesätunnelmaa hakeva voi suunnata Turun saaristoon. Örön linnakesaarelle järjestetään kuun aikana viisi yleisöpurjehdusta.

Savonlinna tarjoaa lomailijoille upeita konsertteja Oopperajuhlillaan, jotka järjestetään Olavinlinnassa 5.7.–3.8. jo 101:nnen kerran. Keskiaikaisen linnan voi kokea myös muun kuin oopperan merkeissä: opastetuilla koko perheen teemakierroksilla pääsee tutustumaan Olavinlinnan lisäksi sitä ympäröivissä vesissä elävään saimaannorppaan. Urheiluhullujen kannattaa suunnata Savonlinnaan 11.–14.7., kun maailman suurin soututapahtuma Sulkavan Suursoudut rantautuu Saimaalle. Savonlinnaan pääsee nettitarjouslipuilla nyt Helsingistä, Jyväskylästä ja Mikkelistä.

Forssalaisten, haminalaisten ja helsinkiläisten kannattaa hypätä Hämeenlinnan bussiin – matkoja saa alkaen kahdesta yhdeksään euroa. Hämeenlinnassa heinäkuun kohokohtia ovat viikonloppujen musiikkifestivaalit. Esimerkiksi Wanaja Festival järjestetään Linnapuistossa kymmenennen kerran 19.–20.7. Juhlavuoden kunniaksi lavoja pystytetään kolme ja artistikattaus on edellisvuosia laajempi. Toisenlaista meininkiä tarjoaa Hippalot 25.–28.7. Iloisen lasten taidefestivaalin teemana on ruoka.

Nettilipun voi ostaa jopa kuukautta ennen matkaa. Matkahuollon sivuilta löydät kaikki yhteysvälit, joilla tarjouslippuja on saatavilla. Hinnat ovat alkaen 2 €. Tarjouslippuja on rajoitetusti, joten lippu kannattaa hankkia mahdollisimman ajoissa.

Mukavia matkoja kesäiseen Suomeen!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi