Matkahuollon verkkokauppa kasvattaa suosiotaan

e-lasku_v

Kevään verkkokauppauudistusten myötä yhä useammat ovat löytäneet Matkahuollon verkkokaupan. Asiakkaiden toivomat uudistukset, kuten paperiton Nettilippu, entistä selkeämmät hintatiedot ja kasvanut tarjouslippujen määrä, ovat saaneet verkko-ostajat liikkeelle.

Viime kevään mittaan Matkahuollon verkkokaupassa nähtiin monia käytettävyyttä parantavia uudistuksia, jotka olivat lähtöisin saamastamme asiakaspalautteesta. Asiakkaat ovat olleet uudistuksiin tyytyväisiä, sillä niiden myötä keväällä kasvuun lähtenyt verkkomyynti moninkertaistui vuodentakaiseen verrattuna kesäkuussa.
Kesäkuun merkittävin uudistus on ollut paperittoman Nettilipun käyttöönotto. Sivustollamme teettämämme kyselyn perusteella havaitsimme että jopa kolmasosalla ei ole mahdollisuutta tulostaa lippua. Nyt bussiin on voinut nousta ilman tulostettua lippua jo kolmatta viikkoa.

Kevään aikana verkkokaupassa tehdyissä parannuksissa myös hintatiedot tuotiin selkeämmin näkyville ja tarjouslippujen määrää lisättiin. Nyt edullisia lähtöjä löytyy lähes viidellekymmenelle vuorovälille eri puolilla Suomea. Vuoroille voi myös ostaa normaalihintaisia lippuja tarjouslippujen loputtua verkkokaupasta.

Matkahuollon henkilöliikennepäällikkö Jukka Ylitalo on myynnin kasvusta iloinen: ”Verkkomyyntimme on jopa kuusinkertaistunut vuoden takaiseen tämän vuoden kesäkuussa. Tämä kertoo siitä, että tekemämme uudistukset ovat onnistuneita ja voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Mukana on myös uusia asiakkaita, joilla yksityisautoilu jää nyt vähemmälle.”

Kesän matkoille jopa kahdella eurolla

Kesämatkailijoiden on hyvä muistaa, että tarjoushintaisia lippuja on myynnissä verkossa. Bussilla reissaaville kesän kohteisiin on tarjolla tiheä ja kattava vuorotarjonta. Matkahuollon aikatauluhausta löytyvät koko maan kattavat aikataulutiedot ja verkkokaupasta voi ostaa lippuja sadoille eri yhteysväleille, joista useilla liikennöi kymmeniä eri vuoroja päivittäin. Vaikka suoraa vuoroa ei olisi, onnistuu matka helposti vaihtamalla bussia Matkahuollon linja-autoasemilla, joissa matkustajan käytössä on mm. lipunmyyntipalvelut sekä kahvila- ja kioskipalvelut.

Apua kesän matkojen suunnitteluun löytyy sivuillemme kootusta listasta, johon olemme koonneet kaikki vuorovälit, joille tarjoushintaisia lippuja on myynnissä. Aikataulut ja reitit tarkistat helposti aikatauluhaustamme.

Antoisia kesäretkiä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi