Verkkokauppa Kakkuateljeesta vinkit kesän makeimpiin juhliin

cupcake

Kevät ja kesä ovat täynnä toinen toistaan herkullisempia juhlia. Yhä useammassa keittiössä häärää valveutunut kotileipuri, joka loihtii perheelleen ja ystävilleen hurmaavat kakkutikkarit ja cupcaket. ”Tee se itse!”, rohkaisee myös verkkokauppa Kakkuateljeen Ilona Helsky.

Leivonnan monitoimitalo Kakkuateljeella on verkkokaupan lisäksi myös Tampereella sijaitseva herkkumyymälänsä, jonka yhteyteen avataan pian oma kahvilansa. Järjestääpä Kakkuateljee myös leivontakursseja, jotka ovat osoittautuneet huippusuosituiksi.

Cupcake-mania
Ennen se tunnettiin nimellä muffinssi, mutta nykyisin sanotaan cupcake. Ei ole epäilystäkään, etteivätkö huolellisesti tuunatut cupcaket olisivat tulleet jäädäkseen myös suomalaisiin juhliin ja arjen herkutteluhetkiin. Cupcaket ovat helppovalmisteisia, ihastuttavan näköisiä ja niiden koostumukseen voi vapaasti soveltaa omia makufantasioitaan.

Kakkuateljee tarjoaa kaiken, mitä cupcakeihin hurahtanut kotileipuri voi toivoa. Leivokset valmistuvat näppärästi rasvankestävissä paperivuoissa, jotka ovat kauniin näköisiä myös uunista tullessaan. Leivoksia ei näin tarvitse valmistuksen jälkeen siirrellä erillisiin paperivuokiin. Minivuokia on valikoimissa niin leikkisiä kuin hillityn tyylikkäitäkin. Koristelua varten on Kakkuateljeella jopa oma cupcake-pursotussettinsä. Tällä hetkellä erityisesti koristemassasta valmistetut perhoset sekä päälle ripoteltavat kimallevärit ovat suosittuja.

Kakkuateljeen Ilona tuntee cupcake-maailman viimeisimmät tuulet. Hänen kevään cupcake-suosikkinsa on suklaasitruuna, jossa yhdistyvät suklainen cupcakeleivos koristeenaan raikas ja sitruunainen tuorejuustokuorrute.

Lahjavinkit kotileipurille
Pääsiäinen ja vappu ovat jo takana, mutta juhlakausi sen kun jatkuu. Pian ovat edessä vastavalmistuneiden juhlat ja kesähäät. Persoonallinen lahja leivontaa harrastavalle on esimerkiksi Kakkuateljeen valikoimiin kuuluva Tala-merkkinen esiliina kera uunikintaiden. Cupcakeja rakastavalle puolestaan joku Kakkuateljeen viehättävistä cupcake-telineistä olisi loistava yllätys.

Tilaamiaan leivontatarvikkeita ei tarvitse kauan odotella, sillä Matkahuollon kyydillä ne saapuvat nopeasti perille. Ilona on ollut Matkahuollon kuljetuspalveluun erittäin tyytyväinen:

”Nopeutensa lisäksi Matkahuolto on myös äärimmäisen turvallinen kuljetuspalvelu, jonka avulla syrjäisemmillä seuduillakin asuvat voivat helposti noutaa tilauksensa lähikaupasta”, hän sanoo.

Tutustu Matkahuollon noutopaikkoihin ja ilahduta itseäsi tai ystävääsi tilaamalla lähikauppaan leivonta-aiheinen kevätlahja!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi