Verkkokauppa Aromixistä erikoiskahvivinkit kesäjuhliin

kahvi

Konjakkitryffeli- ja amarettokahvi – näitäkö ne naapurit juovat? Yhä useampi löytää tiensä kahvin maailmaan erikois- tai maustekahvien kautta. Perinteinen suomalainen vaaleapaahtoinen kahvi on saanut uusia eksoottisia vaihtoehtoja. Verkkokauppa Aromix esittelee houkuttelevimmat kahviuutuudet kesän illanistujaisiin.

Suomalaiset eivät ole ainoastaan kovia juomaan kahvia, sillä olemme myös kasvavassa määrin laatutietoisia ja kiinnostuneita kahvin alkuperästä.

Konjakkitryffelin makuinen kahvi, s’il vous plaît!

Suomalaiset ovat perinteisesti olleet vaaleapaahtoisen kahvin suurkuluttajia, mutta viime vuosina maustekahvit ja eksoottiset alkuperäiskahvit ovat vieneet yhä useamman kahvinjuojan mennessään. Uudet kahvinystävät aloittavatkin kahviharrastuksensa tyypillisesti erikois- ja maustekahveja nauttimalla, sen sijaan, että tyytyisivät vanhemmilta tuttuun vaaleapaahtoon.

Aromixin yrittäjä Petri Pulli seuraa jatkuvasti ihmisten makumieltymyksiä luodakseen kiinnostavimmat maustekahviuutuudet. Nyt erityisesti konjakkitryffelin, amareton ja valkosuklaan makuiset kahvit houkuttavat. Alkuperäiskahveista Pulli suosittelee maistettavan esimerkiksi el salvador pacamaraa, joka on hienostunut, mutta samalla kermaisen makea. Jos kahviinsa ei kaipaa makeutta, on runsasarominen java lintung oiva vaihtoehto.

Maun lisäksi kahvinjuojat ovat entistä enemmän kiinnostuneita juomansa eettisyydestä. Myös Aromixin valikoimassa on tarjolla reilun kaupan ehdoin tuotettua kahvia.

Tie teen maailmaan

Teenjuojat eivät enää jää kahvinjuojien jalkoihin, sillä erikoisteen kysyntä kasvaa vauhdilla. Aromixin teevalikoimaan mahtuu kymmeniä erilaisia makuja ja terveysvaikutteisia teevaihtoehtoja. Alkuperäisteevalikoimasta löytyvät mm. kiinalainen china oolong, gruusialainen sekoitus ja intialainen assam.

Mikäli teen ja kahvin lisäksi kaipaa piristystä kokkaamiinsa illallisiin, kannattaa vilkaista Aromixin maustevalikoima.

Monella on lomien ansiosta aikaa suunnitella kesäjuhlien menua oikein antaumuksella. Tarjottavansa on hauska virittää kahvia myöten viimeisen päälle. Matkahuolto kuljettaa Aromixin tuotteet vikkelästi perille kertoo Pulli.

“Matkahuollon kuljettamat Lähellä-paketit voi noutaa todella kätevästi lähikaupastaan, vaikka kauppareissun yhteydessä”.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi