Anna opintonsa päättävälle lahjaksi Suomi

shutterstock_109387070

Monille opintonsa keväällä päättäville alkava kesä tuo mukanaan uudenlaista vapautta ja uusia suuntia. Entä jos antaisit nuorelle lahjan, joka antaa mahdollisuuden tutustua kotimaahan, tukee tulevaisuuden suunnitelmissa ja kesän seikkailuissa?

Uusien ylioppilaiden tai valmistuneiden kesä on täynnä suunnitelmien tekemistä ja toivottavasti myös lomailua vaativien ponnistusten jälkeen. Pääsykokeet vievät kaupungista toiseen ja mielessä siintävät jo kesän festivaalit ja tapahtumat. Matkahuollon Bussipassi on lahja, joka vie valmistuneen minne tahansa Suomessa 7 tai 14 päivän ajan.

Bussipassi kuljettaa helposti tuleville opiskelupaikkakunnille ja pääsykokeisiin, mutta se mahdollistaa myös ikimuistoisen turneen kesä-Suomen kauneimpiin kohteisiin ja hauskimpiin tapahtumiin. Matkahuollon Matkakortille ladattavalla bussipassilla voi matkustaa lähes rajattomasti koko maassa pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuoroissa, lukuun ottamatta pääkaupunkiseudun ja Turun paikallisliikennettä sekä muutamia muita vuoroja.

Haltijakohtaisen bussipassin voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista ja matkakortteja myyviltä asiamiehiltä. Bussipassi tulee voimaan ostohetkellä, joten mikäli ylioppilaan matkasuunnitelmat eivät ole etukäteen tiedossa, on hyvä vaihtoehto ladata Bussipassin hinta Matkahuollon lahjakortille. Rajoittamattomat matkat seitsemäksi päiväksi saa 149 eurolla ja 14 päiväksi 249 eurolla.

Matkahuolto onnittelee kaikkia keväällä opintonsa päättäviä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi