Stand Up -koomikko Sami Hedbergin uusi aluevaltaus: Pullukka puolimaratonille

Hedberg

Stand up -esitykset ovat viime vuosien saatossa rantautuneet Suomeen pysyvästi. Sami Hedbergillä, yhdellä Suomen suosituimmista stand up -koomikoista, riittää menoa ympäri Suomea. Uusimpana aluevaltauksenaan Matkahuollon pakettihahmo Pakenkin äänenä tunnettu Hedberg järjestää Suomen ensimmäisen Pullukka-puolimaratonin.

Matkahuollolle antamassaan haastattelussa koomikko kertoo uudesta lapsille järjestettävästä komediaesityksestään sekä miltä tuntuu loikata raivohamsterin nahkoihin.

Koomikkobändistä Pullukka-puolimaratoniin

Parhaillaan Hedberg keikkailee eri puolilla Suomea koomikkobändinsä kanssa. The Comedians Show alkaa stand upilla ja päättyy dynaamiseen sekä hersyvään keikkaan, jossa uudelleen tulkitaan mm. Kissin tuotantoa. Kevät ja kesä tuovat tulleessaan myös liudan muitakin esityksiä jännittävillä kokoonpanoilla.

Hedberg on huippusuosittu lasten ja nuorison keskuudessa. 17.4. Helsingin kulttuuritalolla järjestetäänkin kokovartalomiehen ensimmäinen nuoremmille lapsille suunnattu stand up -show, jonka ikäraja on 10 vuotta.

Monipuolisten komediaesitysten lisäksi mahtuu mukaan myös 13.7. järjestettävä Pullukka-puolimaratoni. Kyseessä on oikea puolimaratoni, johon kuka vaan osallistua ja hölkätä yhtä matkaa Hedbergin kanssa.

”Minulla on personal trainer, ja myös ruokavalioni on laitettu uusiksi. Ihan tosissani olen siis lähdössä kisaan mukaan”, naurahtaa Sami.

Kaikille naisille suklaata ja ruusuja

Paljon ääniroolejakin tehnyt Hedberg on tuttu myös Matkahuollon Paken äänenä. Hedbergin hauskin äänirooli on tähän mennessä kuitenkin ollut valkoisesta paimenkoirasta kertovassa animaatiossa Bolt, jossa hän näytteli raivohamsteria. Rooli istui hänelle kuin nakutettu – iltaisin äänitysten jälkeen teki mieli hamstereille tuttua suolakiveä sipsien sijaan.

Jos Samilla olisi jäänyt raivohamsterin roolin sijaan Matkahuollon paketti-Paken rooli päälle, lähettäisi hän kaikille naisille suklaata ja ruusuja:

”Kiitokset vaan kaikille naisille! Hehän tätä koko pakettia loppujen lopuksi pyörittävät.”

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi