Nettilippua ei tarvitse enää pian tulostaa

shutterstock_98420036

Kesäkuun 3. päivä alkaen bussimatkalle pääsee entistä helpommin, kun Matkahuolto siirtyy paperittomaan Nettilippuun. Matkahuollon nettisivuilta lipun ostanut pääsee bussiin pelkästään henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Ensimmäisiä paperittomia lippuja pääsee ostamaan jo toukokuun alussa kesäkuun 3. ajettaville vuoroille. Uudistuneen Nettilipun ostaminen onnistuu samalla tavalla kuin ennenkin, mutta tulostettavan lipun sijaan ostaja saa kuitin, jonka voi lähettää vaikka sähköpostiinsa tai tulostaa omaan käyttöön. Matkustamisessa sitä ei tarvita, vaan bussiin noustessa kuljettaja tarkistaa matkustajaluettelosta, että lippu on ostettu.

Pohjaa uudistukselle on haettu asiakaspalautteesta ja Matkahuollon internetsivuilla toteutetusta kyselystä. Kyselyssä havaittiin, että kolmasosalla asiakkaistamme ei ole tulostusmahdollisuutta. Samalla nämä asiakkaat kuitenkin haluaisivat ostaa lippunsa netistä. Nyt lipun ostaminen onnistuu helposti myös kännykällä tai tabletilla.

Nettilipulla reissaavien on jatkossa tärkeää muistaa, että kun erillistä matkalippua ei ole, matkustusoikeus todistetaan henkilöllisyystodistuksella. Henkilöllisyyden voi todistaa joko poliisin myöntämällä kuvallisella henkilökortilla, passilla tai ajokortilla.

Aiemmin keväällä Matkahuolto uudisti verkkolipunmyyntiä lisäämällä tarjoushintaisia lippuja, selkiyttämällä hintatietoja ja sujuvoittamalla ostoprosessia. Matkahuollon verkkokaupasta löytyy nyt entistä enemmän tarjouslippuja yli 40 yhteysvälille eripuolella Suomea.

Nettiliput voi ostaa osoitteesta http://matkahuolto.fi

Mukavia bussimatkoja ja vaivatonta matkustusta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi