Pääsiäisen bussiaikataulut

pääsiäismuna

Pääsiäinen on yksi vuoden vilkkaimmista matkustusajankohdista. Juhlapyhät tuovat mukanaan myös muutoksia bussiaikatauluihin. Bussiliput kannattaakin ostaa jo etukäteen Matkahuollosta ja tarkastaa oman bussinsa aikataulut muutosten varalta, jotta matkanteko on sujuvaa ja rentoa.

Aikataulut pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien näkee tuttuun tapaan osoitteesta matkahuolto.fi ja mobiiliversiona m.matkahuolto.fi. Syöttämällä tarkan lähtöpäivän näet myös mahdolliset matkustuspäivänä voimassa olevat poikkeukset. Aikataulut saa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelusta, numerosta 0200 4000. Numero palvelee aikataulutiedusteluissa vuoden kaikkina päivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Pääsiäisen bussi- ja paikkaliput voi hankkia netistä tai Matkahuollon toimipaikoista. Lipun voi myös varata palvelunumerosta 0200 4000 ja käydä noutamassa joko läheiseltä R-kioskilta tai Matkahuollon toimipaikasta.

Näillä yksinkertaisilla vinkeillä matka taittuu rattoisasti ja pääsiäisen vietto voi alkaa huolettomasti. Perille päästyään on aika koristaa pöytä perinteisillä pääsiäisherkuilla, sillä pasha, mämmi ja suklaiset pääsiäismunat tuovat hymyn huulille vuodesta toiseen.

Matkahuolto toivottaa kaikille oikein hyvää pääsiäistä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi