Matkahuollon Shopinshop on kuin tavaratalo verkossa

kärryt

Uusi tavaratalo verkossa tekee nettishoppailusta entistä helpompaa ja laadukkaampaa. Matkahuollon ShopInShop kokosi saman katon alle ainutlaatuisen valikoiman kotimaisia verkkokauppoja. Nyt voi mm. luontaistuotteet, vaatteet ja harrastusvälineet kaikki tilata saman palvelun kautta.

Uusia ja erikoistuneita verkkokauppoja ilmestyy kiihtyvää vauhtia. Nettishoppailun haaste ei enää olekaan valinnanvaran puute vaan kaikkien tarjolla olevien verkkokauppojen löytäminen ja ostosten tekemisen helppous ja mielekkyys. Matkahuolto loi verkkokauppatavaratalon, ShopInShopin, jotta ostoksia voisi suorittaa keskitetymmin yhdeltä sivustolta tinkimättä laadusta ja yllätyksellisyydestä.

Kaikki kauneudenhoidosta elektroniikkaan
Shopinshopissa on tällä hetkellä jo yli 30 erilaista suomalaista verkkokauppaa – ja määrä sen kun kasvaa. Tuotteiden selaaminen on helppoa ja nopeaa, sillä tuotteet on lajiteltu kategorioittain. Valikoima yllättää monipuolisuudellaan, sillä saman katon alta löytyy niin luontaistuotteita, elektroniikkaa, kodin sisustustarvikkeita kuin vaatteita ja harrastusvälineitä koko perheen erilaisiin tarpeisiin.

Useat suositut verkkokaupat löytyvät ShopInShopista kuten terveystuotteisiin ja reilun kaupan tuotteisiin keskittynyt Hyvinvoinnin tavaratalo sekä lastenhoitotuotteita edullisesti tarjoava Baby Town. Kiinnostava on myös Bag Stagen matkalaukkuvalikoima ja Team Laineen tuotteet moottoriurheilua harrastaville. ShopInShopissa on lisäksi omat ale ja outlet -kategoriat, joista löytöjä voi tehdä edullisesti läpi vuoden.

Nopeasti ja turvallisesti perille
Monipuolisen valikoiman lisäksi ShopInShopin kautta tilattujen pakettien noutaminen on helppoa ja joustavaa, sillä verkkotavaratalon kuljetuksista vastaa Matkahuolto, jolla on turvanaan Suomen laajin kuljetusverkosto. Pakettinsa voi tilata toimitettavaksi lähimpää Matkahuoltoon, Siwaan tai Valintataloon. Toki monilta kauppiailta paketin saa myös kotiinkuljetuksella.

Sujuvan kuljetuspalvelun lisäksi on tärkeä tietää, että tilaamansa paketti löytää turvallisesti perille. Matkahuollon kaikki lähetykset kulkevat lähetystunnuksin varustettuina ja niiden matkaa voi seurata verkkokaupasta kotiovelle asti. Kun paketti on noudettavissa, saa tilaaja saman tien ilmoituksen tekstiviestitse tai sähköpostilla.

Mukavia verkko-ostoshetkiä toivottaa Matkahuolto

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi