Maaliskuun valo innostaa uudistamaan kotia – Matkahuolto tuo verkkokauppaostokset perille

shutterstock_49601947

Maaliskuu tuo mukanaan kevään tunnun. Lisääntyvä valo houkuttelee raikastamaan kodin ilmettä. Valoa ja kepeyttä voi tuoda sisustukseen pienilläkin silauksilla. Matkahuolto kuljettaa verkkokaupasta tilaamasi sisustustuotteet nopeasti ja turvallisesti.

Kevään trendeissä tuodaan kotiin tuulahdus Afrikkaa hauskoilla printeillä ja lisätään kotiin ripaus teollista rouheutta. Vaikkei trendeistä piittaisikaan, tekee keväällä mieli tuoda kotiin raikkaita värejä ja valoa pimeän talven jälkeen. Netissä ostokset hoituvat näppärästi. Valitsemalla toimitustavaksi Matkahuollon voit tilata sisustusostokset noudettavaksi myös Siwoista ja Valintataloista ruokaostosten yhteydessä.

Kohti kevättä romanttisissa tunnelmissa

Syksyn ja talven tummat ja murretut sävyt saavat väistyä valoisien pastellisävyjen tieltä. Hauskoilla maalaisromanttisilla yksityiskohdilla tuot tuulahduksen ranskalaista maaseutua kotiin, puutarhaan tai parvekkeelle. Sisustusideoita romanttiseen tyyliin tarjoaa muun muassa Wilhelmiinan kammari, josta löytyy hurmaavia tuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Casa Rusticasta puolestaan löydät rustiikkiset huonekalut ja sisustustuotteet tuomaan kotiin ja terassille lämminhenkistä tunnelmaa. Valoisan vaaleisiin sisutusunelmiin vastaa Sateenkaaren taa -verkkokauppa, jonka tuotteet huokuvat kepeää vaaleutta ja tuovat kotiisi ihastuttava kevätilmeen.

Linjakkaan klassiseen tyyliin

Klassisemman tyylin ystävät löytävät linjakasta skandinaavista designia Hannas.fi -verkkokaupasta, josta löytyy niin keittiötarvikkeita, valaisimia kuin huonekaluja. Valikoimista löytyy useita tunnettuja merkkejä. Linjakaan tyylin ystävä löytää kotiinsa sointuvia tuotteita myös SisutusCarenasta, jossa on kattava valikoima erilaisiin tyyleihin istuvia sisustustarvikkeita. Vaaleassa kodissa on tilaa antaa kevätvalon virrata.

Tekstiileillä helposti uutta ilmettä

Pienillä muutoksilla saa paljon aikaan. Uusilla verhoilla tai matolla voi muuttaa kodin ilmettä nopeasti. Raikkaat värit tuovat kevään tuntua. Annala-verkkokaupassa on kattava valikoima kotimaisia sisustuskankaita. Mattotukku.fi on pullollaan mitä erilaisimpia mattoja, joilla saa huoneen kuin huoneen päivitettyä nopeasti.
Tutustu verkkokauppojen kuljetusehtoihin tilauksen yhteydessä. Lue lisää Matkahuollon tarjoamista pakettipalveluista Matkahuollon sivuilta.

Iloisia sisustushetkiä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi