Hemmottelua ja hyvää oloa kevääseen verkkokaupasta

shutterstock_59826523

Hiihtolomat menivät jo ja kesään on vielä aikaa, mutta pieni rentoutumisen hetki antaa kevääseen uutta puhtia. Matkahuollon pakettiin mahtuu myös kotoisa spa-hetki.

Kiireiden keskellä voi itsensä hemmottelu unohtua. Pieni hemmottelu on kuitenkin helppo järjestää: vaikkei kauneushoitolaan ehtisikään, voi kotikylpylän tarpeet tilata helposti verkosta ja noutaa Matkahuollosta tai Siwasta tai Valintatalosta päivittäisten ruokaostosten yhteydessä. Kokosimme alle omat suosikkimme raukean rentouttaviin hetkiin.

Kaikkea jalkahoidosta hiusnaamioon

The Body Shop on herkullisentuoksuisten hemmotteluhetkien klassikko. Kattavasta valikoimasta löytyy kaikkea kauneuteen ja hyvinvointiin. Eri maailmankolkista innoituksensa saaneista, hoitavia luonnonöljyjä sisältävistä tuotteista löytyy eri ihotyypeille sopivia hoitotuotteita kuorintaan, kosteutukseen ja kaunistautumiseen. Esimerkiksi Spa Wisdom -sarjan tuotteet hakevat inspiraationsa Afrikasta ja Polynesian saarelta. Hemmottelevien hierontaöljyjen valikoimassa on puolestaan vaihtoehto niin rauhoittaviin, tasapainottaviin kuin romanttisiin hetkiin. Löytyykö kotoa käsipari kipeitä hartioita hellimään?

Kokonaisvaltaista hyvää oloa

Hyvinvoinnin tavaratalo on Suomen suurin hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, joka tarjoaa sertifioitua luonnonmukaista kosmetiikkaa, reilun kaupan tuotteita ja erilaisia hoitotarvikkeita. Esimerkiksi alan akupisteitä hierovat sandaalit antavat helpon jalkahieronnan. Verkkokaupassa on tarjolla paljon nimekkäitä luonnonkosmetiikkamerkkejä, kuten Dr. Hauschka, Mádara, Lavera ja kotimainen Frantsila. Täydennä omaa spa-hetkesi rentouttavalla cd-levyllä, hoitavilla öljyillä ja aidoilla luonnonsavinaamolla. Verkkokaupasta voit tilata myös terveellisiä luomuherkkuja.

Luomusti kaunis

Eteeriset öljyt ovat luonnon omia uutteita, joilla sanotaan olevan vaikutuksia mielialaan ja energiatasoon. Vakavia vaivoja niillä ei pidä hoitaa, mutta tuoksut tunnetusti voivat piristää, rentouttaa ja herättää voimakkaitakin muistoja. Flow kosmetiikka -verkkokaupasta löytyy öljyjä monenlaisiin tunnelmiin. Lisäämällä muutaman tipan tuoksulyhtyyn tai hierontaöljyyn voit virittää kotikylpyläsi omaan mielialaasi sopivaksi. Valitsetko rentouttavan laventelin, avaavan eukalyptuksen vai energisoivan greipin? Flow kosmetiikka -verkkokaupasta löytyy luonnonmukaisista aineosista valmistettuja ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Valitsemalla toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä-paketin varmistat, että tilaamasi tuotteet toimitetaan itsellesi sopivimpaan noutopaikkaan. Toimituspaikaksi määräytyy silloin omaa osoitettasi lähimpänä oleva Matkahuollon toimipiste, Siwa, Euromarket tai Valintatalo.

Rentouttavia hetkiä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi