Turvallisesti verkkokauppaostoksilla

MH_paketti

Ostosten tekeminen verkkokaupoista kasvaa huimaa vauhtia. Ostoturvallisuuden varmistamiseksi on tärkeä tietää mitä kuljetuspalvelua verkkokauppa käyttää, jotta paketti löytää turvallisesti perille. Matkahuolto selvitti millainen on turvallinen verkkokauppa ja mikä tekee tuotteiden kuljetuspalvelusta luotettavan.

Nopea ja varma kuljetus

Verkkokauppojen turvallisuus puhuttaa, sillä aina ajoittain kuulee kerrottavan miten tilattu paketti ei koskaan saapunutkaan perille. Tilaajan onkin tärkeää tietää mitä kautta paketti on tulossa. Luotettavassa verkkokaupassa pakettien kuljetustapa ilmoitetaan selkeästi, ja parhaimmillaan asiakas voi itse valita itselleen sopivimman kuljetustavan ja noutopisteen.

Toinen tilaajaa askarruttava kysymys on kuljetuksen nopeus. Verkkokaupasta tehdyn tilauksen odotetaan tulevan perille nopeasti. Matkahuolto kuljettaa paketit vastaanottajan noudettavaksi useimmiten heti lähetystä seuraavana päivänä. Vastaanottaja saa tekstiviestillä ilmoituksen reaaliaikaisesti heti, kun paketti on noudettavissa.

Seuranta lisää luotettavuutta

Kolmas kuljettajan valintaan vaikuttava tekijä on pakettien seurattavuus. Jokainen Matkahuollon kyytiin tullut paketti merkitään lähetystunnuksella, jonka asiosta niin lähettänyt verkkokauppa kuin vastaanottaja voivat seurata paketin matkaa netistä. Matkahuollon kuljettaessa asiakas saa aina myös palautuslähetyksestä lähetystunnuksen sekä kuitin.

Turvallisesti ehjänä oikealle vastaanottajalle

Neljäs tilausten kuljetuksiin liittyvä asia on turvallisuus. Matkahuollon kuljetuksissa riski ei koskaan jää tilaajalle vaan kuljetusvahingon tai katoamisen sattuessa verkkokauppa ja Matkahuolto selvittävät asian. Silti tilaajankin on hyvä tietää, että Matkahuollolla kuljetusvahinkoja syntyy äärimmäisen vähän, vain 0,16 promillea lähetyksistä vahingoittuu tai katoaa matkan aikana.

Turvallisuuteen liittyy myös se, että Matkahuolto tarkistaa aina vastaanottajan henkilöllisyyden pakettia noudettaessa. Näin varmistamme, että paketti luovutetaan aina oikealle vastaanottajalle.

Verkkokaupan turvallisuutta voi arvioida myös kuljetuspalvelun perusteella. Luotettava kuljetuspalvelu ei tee sopimusta taustoiltaan epäilyttävän verkkokaupan kanssa.

Suomen laajin noutopalveluverkosto

Luotettavuutensa lisäksi Matkahuollon maan laajin noutopalveluverkosto tekee siitä erinomaisen kuljetusvaihtoehdon. Tilauksensa voi palauttaa tai noutaa Matkahuollon omista toimipaikoista, asiamiestoimipaikoista sekä Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista.

Verkkokaupoista tekee ainutlaatuisia löytöjä ja usein edullisempaan hintaan kuin ostoksilla kivijalkakaupassa. Jos kaikki ihanuudet eivät ole vielä löytäneet oman kylän kauppoihin, tuovat verkkokaupat runsaasti vaihtoehtoja ja iloisen piristysruiskeen arkeen.

Matkahuolto toivottaa inspiroivia ja turvallisia hetkiä verkkokauppaostoksilla!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi