Muista katsella maisemia

helsingin rantaa

Helmikuun alusta Matkahuolto on hakenut Facebook-sivuillaan Suomen kauneinta matkamaisemaa. Kotimaanmatkailusta innoituksensa saanut kilpailu kestää joulukuulle saakka ja juhlistaa Matkahuollon 80-vuotista taivalta.

Kangasala, Kittilä, Ruka, Kontiolahti, Helsinki, Muhos – siinä muutama kilpailuumme lähetetty ehdotus paikoista, joista voisi löytyä Suomen kaunein maisema. Laajassa maassa vaihtoehtoja riittää. Valokuvakilpailulla halutaankin herätellä ihmisiä ajattelemaan, miten kauniita paikkoja voi löytää vaikka omalta takapihalta ja samalla tuoda esiin sitä, miten monipuolinen ja vaihteleva maa Suomi on.

’”Lähdimme hakemaan kauneinta matkamaisemaa, sillä se meille läheinen aihe. Suomessa bussiverkosto kattaa 90 % julkisesta tieverkostosta, joten linjurin kyydissä pääsee näkemään Suomen jokaisen kolkan. Uskon, että asiakkaamme ovat melkoisia matkamaisemien asiantuntijoita,” kertoo Matkahuollon markkinointipäällikkö Petra Rusi.

Lähes vuoden kestävässä kilpailussa halutaan kartoittaa maan upeimmat maisemat. Pitkä kilpailuaika mahdollistaa kunkin paikan parhaiden puolien tuomisen esiin eri vuodenaikoina, jolloin kilpailusta voi saada myös hyödyllisiä vinkkejä kotimaanmatkailuun.

Jokaisen kuukauden paras kuva palkitaan 80 euron arvoisella Matkahuollon lahjakortilla. Koko vuoden upeimman matkamaiseman valitsee joulukuussa asiantuntijoista koottu raati. Koko kilpailun voittaja palkitaan 1 000 euron arvoisella matkalahjakortilla.

Vaikka kilpailun voittajalle tarjoutuukin mahdollisuus unelmien kaukomatkaan, muistuttaa kilpailu kuukausipalkintoineen lähimatkailun mahdollisuuksista. Bussi menopelinä on ekologinen ja rentouttava vaihtoehto – ja kohteitahan Suomessa riittää!

”Bussimatkustaminen antaa omaa aikaa kiireen keskellä. Kun ammattitaitoinen kuljettaja huolehtii ajamisesta, saa matkustaja rentoutua ja keskittyä vaikka maisemien katseluun. Kannattaa pitää silmät auki, sillä ohi vilahtava näkymä saattaa olla Suomen kaunein matkamaisema,” Rusi muistuttaa.

Tutustu Suomen kauneimmat matkamaisemat -kilpailuun Matkahuollon Facebook-sivulla.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi