Helmikuun halutuimmat tapahtumat

spagettiooppera_02-70

Helmikuu on toivoa täynnä. Suomen talvi on nyt kauneimmillaan ja inspiroivat tapahtumat seuraavat toisiaan. On siis aika herätä talviunilta ja lähteä retkelle! Bussin kyydissä pääsee niin Saariselälle yöpymään futuristiseen igluun kuin Helsinkiin nauttimaan ainutkertaisesta Spagettioopperasta.

Musiikkitalo: Spagettiooppera herkullisen illallisen kera
Jos ei ole koskaan käynyt oopperassa, kannattaa tutustua tähän korkeakulttuurin muotoon pikkuhiljaa ja aloittaa vaikkapa huumorioopperasta. 15.2. esitettävä Spagettiooppera tarjoilee oopperamusiikin klassikoita, huumorin kukkaa ja pukuloistoa pastelliväreissä.

Hulluttelevan esityksestä ei suinkaan lähdetä nälkäisenä kotiin, sillä pöytiin tarjoillaan illan aikana kutkuttava menu.

kaks

Lähde: Kakslauttanen.fi

Hotelli Kakslauttanen: yö futuristisessa iglussa revontulten alla
Igluja löytyy Grönlannin lisäksi nykyisin myös Saariselän Hotelli Kakslauttasesta. Yönsä voi viettää perinteisessä lumi-iglussa tai futuristisessa mallissa katsellen revontulia ja tähtitaivasta lasikaton lävitse.

Iglut muodostavat kuin pienen hobittikylän Lapin maisemien keskelle. Hetken verran voi tuntea olevansa sadussa ja laskea taivaalla ohikiitäviä tähdenlentoja. Voiko tästä tunnelma enää parantua!

Finlandiahiihto: katsomoon vai ladulle?
Suomalaiset ovat jälleen kerran hullaantuneet hiihtoon, ja se näkyy myös 40 kertaa hiihdettävän Finlandiahiihdon suosiossa. Lahdessa 23.-24.2. hiihdettävään legendaariseen kilpailuun on ilmoittautunut jo yli 4700 osallistujaa. Laduilla tulee olemaan tavallistakin vilkkaampaa, mutta seurassahan on mukava hiihdellä. Jos sukset eivät tänä vuonna luista kovin vikkelään, nauttii kilpailusta myös katsomon puolella lämmin mehu ja munkki kädessä.

Tarkemmat bussireitit ja -aikataulut näihin ja muihin kohteisiin tarkistat helpoiten Matkahuollon aikatauluhausta.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi