Uuteen vuoteen liikunnan voimin – päivitä varusteet verkkokaupasta

poika

Monelle uusi vuosi toi tullessaan myös innon aloittaa uusi harrastus. Matkahuolto listasi kolme liikuntalajien suosikkiaan sekä verkkokaupat, joista löytää edullisesti sopivat tarvikkeet uuden lajin aloittamiseen.

Kuntosaleissa on vilkkainta tammikuussa. Uuden vuoden lupaukset ihannemitoista on tehty – vain toteutus on jäljellä. Se kuitenkin ontuu, jos jo helmikuussa alkaa salille lähtöä enemmän kiinnostaa lämmin koti ja jääkaapin sisältö. Jos kuntosali ei ole Se Oikea, kannattaa etsiä kunnes inspiroiva laji löytyy. Matkahuolto listasi sekä suosikkilajinsa että lajikohtaiset ja laadukkaat verkkokaupat, joista tuotteet saapuvat nopeasti perille Matkahuollon kyydillä.

Jooga saa kehon virtaamaan ja rauhoittaa mielen. Jos tavoitteissa eivät ole silmiin pistävät muskelit vaan pikemminkin pienemmät lihakset ja notkea vartalo, on jooga oiva valinta. Erityisesti huonosta ryhdistä kärsivät saavat uuden ilmeen joogan myötä!

Joogaverkkokauppa Shankarasta löytyvät joogamattojen lisäksi myös lukuisat erilaiset lisävälineet kuten joogavyöt, joogakeinut ja meditaatiopenkit. Syvemmälle joogan maailmaan mieliville tarjoaa Shankara myös suolapiippuja sekä kirjallisuutta.

Murtomaahiihdolla huippukuntoon ja ilo irti talvesta. Viime vuosina kuhina laduilla on jälleen lisääntynyt eikä syyttä, sillä hiihtohan on upea laji. Siinä lähes kaikki kehon lihakset pääsevät töihin ja sydänkin saa kestävyysharjoitusta. Lumista maisemaa virkistävämpää harrasteympäristöä on vaikea löytää.

Hiihtotukku-verkkokauppa tarjoaa sauvojen ja suksien lisäksi esimerkiksi suksivoiteita ja hiihtotekstiilejä. Varusteiden ei tulisi olla itsetarkoitus, mutta kyllä hyvin hengittävässä hiihtoasussa suksi vain luistaa herkemmin. Ladulla jaksamiseen auttaa myös juomavyö, jossa juotavat voi kantaa omasta takaa, jos reitin varressa ei nökötä hiihtomajaa.

Ratsastus se vain vie mennessään. Tässä lajissa ihminen ja eläin toimivat lähekkäin tiiminä. Kiehtovia tilanteita ja hieman jännitystäkin on luvassa ratsastuksen aloittavalle. Monet lapsena ratsastusta harrastaneet palaavat lajin pariin aikuisina: kerran tallityttö – aina tallityttö. Alkeiskursseja järjestetään kaiken ikäisille.

Suomen ratsastustarvikkeen verkkokaupan valikoima on yksi laajimmista. Tyylikkään mutta edullisen setin saa koottua pienemmälläkin summalla. Lajia aloittelevan tulisi hankkia ensisijaisesti kypärä, housut ja sopivat kengät. Jos turvallisuuden haluaa hioa viimeiseen asti, on hyvä hankkia myös mukavasti istuva turvaliivi.

Sekä Shankaran, Hiihtotukun että Suomen ratsastustarvikkeen tuotteet saa nopeasti käyttöönsä, kun valitsee verkkokaupasta toimitustavaksi Matkahuollon kyydin. Saapuneen paketin voi noutaa Matkahuolloista, Siwoista ja Valintataloista. Matkahuolto lähettää sinulle ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

Joogaan, ladulle vai hevosen selkään? Ei sillä niin väliä, kunhan löytää liikkumisen ilon!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi