Tammikuussa tapahtuu

Talvisirkusta Teatteri Hurjaruuthissa. Kuva: Riku VIrtanen

Suomi on täynnä kiinnostavia tapahtumia. Lyhyt päivä- tai viikonloppureissu tuo hauskan tauon arkeen ja antaa yhteistä aikaa koko perheelle. Elämysten äärelle pääsee helposti bussilla!

Sporttista talvea

Tammikuu tarjoaa paljon sporttiselle. Talviurheilumahdollisuudet ympäri Suomen ovat lukemattomat ja talvinen luonto tarjoaa upeita elämyksiä. Räväkkää menoa on luvassa Rukalla, jossa nähdään vauhdikkaita suorituksia Audi Freestyle Ski Tour Fabulous -tapahtumassa 24.-27.1.
Talvesta enemmän sisätiloissa nauttiva voi rentoutua Turussa Rakastu joogaan -festivaaleilla, jotka järjestetään Logomossa lauantaina 19.1.

Teatteria moneen makuun

Helsingissä teatteritarjontaa riittää, mutta tammikuun kunniaksi on hauska suunnata tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikkaan, joka tuo väriä ja energiaa lumen keskelle. Kansallisteatterissa nähdään Mikko Rimmisen Finlandia-palkittuun romaaniin pohjautuva, lämminhenkinen komedia Nenäpäivä. Musikaalin ystävät suuntaavat klassikon pariin Kaupunginteatteriin, jonka talven ohjelmistoon kuuluu kestosuosikki Viulunsoittaja katolla.

Tampereella on kabareetunnelma katossa: Musiikkiteatteri Palatsissa ollaan Punaisen myllyn pyörteissä. Turussa puolestaan palataan rakkauden kesään: Åbo Svenska Teater esittää legendaarista rockmusikaali Hairia kevätkaudella.

Valsseja ja beatlemaniaa

Tammikuussa ollaan vielä uuden vuoden wieniläistunnelmissa: Scönbrunnin linnanorkesteri kiertää konsertoimassa Helsingissä, Lahdessa ja Oulussa. Tampereella ollaan toisenlaisissa klassikkotunnelmissa: Tampere Beatles Happeningissa 18-19.1. nähdään lukuisia eri esiintyjiä sekä Beatles-Messu, Bootleg Barin Pubivisa ja Vinylmania-levykirppis.

Tarkemmat bussireitit ja -aikataulut näihin ja muihin kohteisiin tarkistat helpoiten Matkahuollon aikatauluhausta.

 

Kuva: Talvisirkusta tanssiteatteri Hurjaruuthissa / Riku Virtanen

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi