Uurmaakari tuo muistot arkeen

Rotikkapentuekello E-mail

Tuntuuko siltä, että haluaisit tehdä valokuvillasi muutakin kuin koota niitä albumiin? Piristä itseäsi lisäämällä kellon taustaksi aurinkoinen kesämuisto tai ilahduta läheistä tunnelmallisella suklaarasialla. Uurmaakarin käsissä lahjat ja käyttöesineet saavat persoonallisen säväyksen.

Digiaikana valokuvat tuppaavat jäämään tietokoneen uumeniin ja mukavat muistot päätyvät albumeihin vain harvoin. Valokuvista on kuitenkin moneksi. Sisustustavarat ja lahjaesineet saavat henkilökohtaisen säväyksen, kun ne varustaa mieluisalla kuvamuistolla, vaikkapa kuvalla rakkaasta lemmikistä tai lahjan antajan ja saajan syysretkestä.

Poliisin teknisessä rikostutkinnassa uransa tehnyt Matti Mäkinen oppi käsittelemään valokuvia työn ja jo nuorena aloitetun harrastuksen kautta. Satakunnan murteesta nimensä ottanut, kuvankäsittelypalveluita tarjoava perheyritys Uurmakari perustettiin Riitta-vaimon kanssa kolmisen vuotta sitten.

Yksilölliset lahjat ja tervehdykset

Uurmaakari tekee ammattimaisella kuvankäsittelytekniikalla yksilöllisiä kuvia kelloihin, tauluihin, kortteihin tai vaikka suklaarasioihin. Kuva voi olla asiakkaan oma tai Uurmaakarin arkistoista valittu. Kellot ovatkin Uurmaakarin suosituin tuote.

”Kelloja tilataan enimmäkseen omilla valokuvilla. Lahjatavaroissa suosittuja aiheita ovat lapset, lemmikit ja harrastukset,” Mäkinen kertoo. Myös urheiluseurat ovat löytäneet Uurmaakarin palvelut. ”Joukkueen kuvalla varustetuista kelloista saa mukavia ja persoonallisia palkintoja ja muistolahjoja. Kello tuo vaihtelua tavanomaisiin palkintoihin,” Mäkinen kertoo.

Omasta valokuvasta voi teettää esimerkiksi onnittelu- tai kutsukortit tärkeisiin juhliin. Yksilölliset ratkaistut tarjoavat myös hauskan vaihtoehdon merkkipäivä- ja yrityslahjoille. Rakkaasta muistosta voi teettää myös suruadressin.

Apu kärsineille valokuville

Uurmaakari auttaa myös nostalgikon ongelmatilanteissa: palveluihin kuuluu vanhojen valokuvien korjaaminen. Vanhat valokuva-aarteet voidaan monesti vielä pelastaa, vaikka ne olisivat haalistuneet tai vaurioituneet. Aivan ihmeisiin tässäkään ei pystytä, mutta tulokset yllättävät usein positiivisesti.

”Esimerkiksi 1970-luvun värivalokuvat saavat vanhemmiten punertavan sävyn. Niistä saa kuitenkin lähestulkoon uuden näköisiä, kunhan vain jostain väristä saa kiinni. Esimerkiksi kasvojen värin perusteella voidaan muutkin värit palauttaa alkuperäisiin sävyihin, ” Mäkinen kertoo.

Suurin osa Uurmaakarin tuotteista matkaa asiakkaille Matkahuollon kyydissä. Mäkinen kiittelee Matkahuoltoa nopeaksi, edulliseksi ja ennen kaikkea luotettavaksi toimitustavaksi. Uurmaakarille on tärkeää, että tuotteet saadaan ehjänä perille.

Mutta mikä on Uurmaakarin oma suosikkituote? Mäkinen mainitsee omilla valokuvilla koristellut suklaarasiat. Niistähän saa mieleenpainuvat ja omannäköiset joululahjat tuttaville ja sukulaisille!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi