Musti ja Mirri -verkkokaupasta kaikki eläinystäville

shutterstock_5783473311

Musti ja Mirri -verkkokauppa tuo Pohjoismaiden suurimman lemmikkieläintarvikeketjun tuotteet kätevästi vaikka lähikauppaasi. Valikoimista löytyy lemmikkien ruokia, eläinaiheista kirjallisuutta sekä lemmikkieläimille suunnattuja leluja ja tarvikkeita kissan kiipeilypuista frettiriippukeinuihin.

Eläimiä Mustissa ja Mirrissä ei myydä, vaan kauppaketju on erikoistunut lemmikkieläinten päivittäiseen hyvinvointiin ja ajoittaiseen hemmotteluun tarvittaviin tuotteisiin. Verkkokaupan valikoimista löytyy eniten tuotteita koirille ja kissoille, mutta kaiken lemmikeille linnuista kaloihin on omat osastonsa.

Isommat ostokset verkkokaupasta

Vuonna 1988 perustetulla lemmikkitarvikeliikkeiden ketjulla on Suomessa 100 myymälää. Verkkoon ketju laajeni helmikuussa 2011. Matkahuollon kanssa verkkokauppa on tehnyt yhteistyötä alusta alkaen. Musti ja Mirri käyttää tilausten toimittamisessa Matkahuollon pakettipalveluja. Palaute on ollut enimmäkseen positiivista, kertoo verkkokaupan vastaava Niina Rovio.

”Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä erityisesti Lähellä-pakettien tarjoamaan mahdollisuuteen noutaa tuotteet suoraan omasta lähikaupasta,” Rovio.
Verkkomyynnistä löytyy monenlaista lelua ja oheistuotetta eläinystäville, mutta suosituimpia ovat arjen perustarvikkeet, Rovio arvioi.

”Eniten verkkokaupasta ostetaan kissanhiekkaa ja eläinten ruokia, mutta myös koiraportit ja -häkit ovat suosittuja. Asiakkaiden on helppo tilata painavat ostokset verkkokaupasta, ” Rovio kertoo.

Kausituotteista iloa ja lämpöä talveen

Tämän hetken ajankohtaisimpia tuotteita ovat erilaiset kurapuvut ja talvitakit, joita löytyy monenlaisille ja -kokoisille eläimille. Niille, jotka haluavat muistaa nelijalkaisia perheenjäseniä joulun alla, on valikoimassa hauskoja kausituotteita.

”Kaupasta löytyy monenlaisia leluja joulupakettiin sekä tietenkin herkkuja juhlan kunniaksi,” Rovio vinkkaa.

Eniten tilataan koirille

Verkkokaupan suurin asiakasryhmä ovat koiranomistajat. Perinteiseen koirat vastaan kissat -kiistaan ei silti Mustista ja Mirristä ratkaisua löydy.

”Monet asiakkaistamme tilaavat tuotteita sekä koirille että kissoille,” Rovio muistuttaa.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi