Helpota Pukin työtä – lähetä joulupakettisi Matkahuollon kyydissä

Pake ja pakettikuusi

Joulu on iloista ja yllätystentäyteistä aikaa, jolloin on hauska muistaa läheisiä ja ystäviä. Matkahuollon kyydissä niin pienet kuin suuret jouluyllätykset kulkevat nopeasti ja helposti perille kaikkialle Suomeen. Kuljetusvaihtoehtoja löytyy useita, toimitustavan ja noutopaikan voit valita vastaanottajalle sopivimmaksi. Kun lähetät pakettisi keskiviikkoon 19.12. mennessä, löytävät ne tiensä ajoissa kuusen alle.

Helppo Lähi-paketti helpottaa kiireistä joulunaikaa

Matkahuollon Lähi-paketti helpottaa joulukiireitä, sillä sen voi lähettää ja noutaa Matkahuoltojen lisäksi Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista, yli 1000 pisteestä kautta maan. Lähettäminen onnistuu siis myös iltaisin ja viikonloppuisin, vaikkapa kaupassa asioinnin yhteydessä. Lähi-pakettiin voi pakata enintään 10 kiloa painavan lähetyksen. Valmiiksi paketoidut lahjat pakataan Lähi-paketin omaan pakkauspussiin tai -laatikkoon, jolloin yllätys säilyy aattoiltaan saakka. Lue lisää Lähi-paketin lähettämisestä Matkahuollon sivuilta.

Bussin kyydissä kulkevat myös isommat yllätykset

Matkahuollon Bussipaketin voit lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista. Bussipakettiin mahtuu isompikin yllätys, sillä lähetyksen enimmäispaino saa olla jopa 55 kiloa! Tutustu Bussipaketin lähettämiseen, hintoihin, koko- ja painorajoituksiin sekä muihin ehtoihin ja lisätietoihin Matkahuollon sivuilla.

Pikapaketti lähtee nopeasti matkaan

Pikapaketti kuljettaa joulupaketit perille nopeimmalla mahdollisella – tai haluamallasi – yhteydellä. lähetyshetkellä tarkan kuljetusaikataulun, joten tiedät tarkasti milloin paketti on perillä ja vastaanottajan noudettavissa. Huolellisesti pakattuna Pikapaketin kyydissä kulkevat vaikkapa jouluiset herkut. Pikapaketin voit lähettää ja noutaa kaikista Matkahuolloista. Lue lisää pikapaketista Matkahuollon sivuilla.

Lähetä joululahjat viimeistään 19.12.

Jotta pakettisi ehtisivät vastaanottajille jouluksi, tulee ne jättää 19.12. kauppoihin kello 16 mennessä ja Matkahuoltoihin sulkemisaikaan mennessä. Näin varmistat, että vastaanottaja ehtii noutaa joulutervehdyksesi ajoissa. Muistathan merkitä osoitekorttiin aina tarkasti vastaanottajan kännykkänumeron, jotta voimme ilmoittaa hänelle saapuneesta paketista tekstiviestillä. Lähimmän lähestyspisteen sekä yllätyksen saajaa lähimman noutopisteen voit etsiä helposti Matkahuollon sivuilta.

Iloista joulunodotusta!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi