Roosa nauha viettää 10-vuotisjuhlavuottaan

Tutut vaaleanpunaiset Roosat nauhat ilmestyvät jälleen syystakkien rintamuksiin. Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja juhlii tänä vuonna jo 10 vuotta kestänyttä rintasyövän vastaista työtään useiden tempausten voimin. Useat julkisuuden henkilöt kuten Anne Kukkohovi sekä Arvi Lind ovat lupautuneet laittamaan itsensä likoon, mikäli saavat mahdollisimman monta hankkimaan rusetin.

Matkahuollon toimipaikoista voi ostaa kahden (2) euron arvoisen Roosa nauha -rusetin koko lokakuun ajan. Roosan nauhan lisäksi Suomessa tehtävää rintasyövän vastaista tutkimusta ja neuvontatyötä voi tukea esimerkiksi tekstiviestillä tai lahjoittamalla verkossa.

”Lahjoitukset tulevat merkittävään tarpeeseen, sillä joka kahdeksas suomalainen nainen sairastuu rintasyöpään”, kertoo Anu Kytölä, Roosan nauhan kampanjapäällikkö Syöpäsäätiöstä.

Juhlavuoden kunniaksi vastaa Roosa nauha -rusetin suunnittelusta tänä vuonna tunnettu muotisuunnittelija Jukka Rintala.

Anne Kukkohovin ja Teemu Selänteen Roosa nauha -lupaukset

Juhlavuoden kunniaksi Roosa nauha palkitsee suomalaisia lahjoittajia tekemällä monen haaveista totta, mikäli Roosia nauhoja myydään riittävästi. Anne Kukkohovi näyttää mistä kana pissii kun 50 000 suomalaista on vastannut hänen haasteeseensa ja ostanut rusetin.

Teemu Selänne puolestaan lupaa korjata vuoden 2003 Suomi-Ruotsi pelin 5-6 tuloksen ja Arvi Lind lukea uutiset vielä kerran, mikäli heidän haasteisiinsa vastataan. Nämä ja muidenkin julkkisten lupaukset löytyvät Mahtavia-asioita.fi -sivuilta.

Roosa nauha Matkahuollosta

Matkahuolto tukee Roosa nauha -kampanjaa jo neljättä vuotta, ja Matkahuollon toimipaikoista voikin ostaa oman rusetin koko lokakuun ajan. Lisäksi Matkahuollon henkilökunta tukee kampanjaa käyttämällä rusettia lokakuun ajan.

Lisätietoja Roosa nauha -rusetin muista myyntipisteistä löydät Suomen syöpäjärjestöjen sivuilta. Lahjoittaa keräykseen voi myös Roosa nauha -sivuilla.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi