Halloween-juhla tuo loppusyksyyn värejä ja väristyksiä

shutterstock_114708139

Englanninkielisestä maailmasta Suomeen rantautunut Halloween-juhla antaa luvan hieman ilotella ja pelotella syksyn harmaudessa. Perinteisten sadonkorjuujuhlien aikaan juhlittavaan päivään liittyvät hauskat ja pelottavat naamiaisasut, koristeet, leikit ja pieni keppostelu. Halloweenia vietetään jälleen ensi viikon keskiviikkona, 31. lokakuuta. Päivään liittyvät perinteet tarjoavat hauskoja mahdollisuuksia niin lasten kuin aikuisten juhliin!

Halloween-juhliin on helppo tilata tarvikkeita ja rekvisiittaa verkkokaupoista. Tässä muutamia vinkkejä omien kauhuiltamien suunnitteluun:

Kokeile perinteisiä ohjelmanumeroita. Apple bobbing on perinteinen Halloween-juhlien leikki, jossa pyydystetään haukkaamalla kelluvia omenoita vesivadista käyttämättä käsiä apuna. Yhdysvalloissa suosittuja ovat myös kummitustalokierrokset, joita monet järjestävät myös omissa kodeissaan. Ei pidä myöskään unohtaa perinteisiä kummitustarinoita ja kauhuelokuvia!

Ilahduta tarjoiluilla. Leipurin putiikki- ja Kakkuateljee-verkkokaupoista tilaat helposti erilaisia vuokia, kuorrutteita ja koristeita, joiden avulla loihdit mitä mielikuvituksekkaimmat herkut juhliisi. Kruunaatko leivonnaisesi syötävällä kummitustalo-kakkukuvalla vai kuorrutatko kurpitsalyhtypikkuleipäsi syksyisellä oranssilla?

Innostu asuista ja koristeista! Punanaamio.fi -verkkokaupasta on hyvä aloittaa kauhujuhlien suunnittelu, sillä Halloween-juhliin kuuluvat olennaisesti naamiaisasut. On juhlijoista itsestään kiinni, haluaako puvuilla hassutella vai pelotella. Mielikuvituksekas juhla antaa mahdollisuuden irrotella myös koristeiden suhteen. Kurpitsalyhdyt, ilmapallot ja köynnökset tuovat juhliin tunnelmaa. Kauhurekvisiitalla kodistaan voi tehdä todellisen kummitustalon!

Verkkokauppaostokset saat helposti perille Matkahuollon Lähellä-pakettina, jonka saat halutessasi vaikkapa lähikauppaasi.

Hyytäviä Halloween-hetkiä!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi