Edullinen CityCity-lippu uusilla suosituilla yhteysväleillä

shutterstock_1096450701

Matkahuollon CityCity-lipulla voi nyt matkustaa huippuedullisesti entistä useammalla yhteysvälillä. CityCity-lippu nimittäin otettiin käyttöön kaikkiaan viidellä uudella reitillä lokakuun alussa.

Viisi uutta CityCity-yhteysväliä
Usein samaa väliä reissaavalle, kuten työmatkalaiselle, tarjoaa CityCity-lippu edullisen vaihtoehdon. Monet viettävät viikonloput mökillä pitkälle loppuvuoteen – myös heitä lippu palvelee oivasti.

Jo käytössä olevien yhteysvälien lisäksi CityCity-lipulla voi jatkossa matkustaa Tampereelta ja Hämeenlinnasta Helsinki-Vantaan lentokentälle hintaan 15 € ja 10,91 €/matka, Lahdesta Tampereelle ja Hämeenlinnaan hintaan 15 € ja 10,91 €/matka sekä Hämeenlinnasta Turkuun 17,41 €/matka. Yhteensä valittavissa on peräti 28 yhteysväliä.

Runsas vuorotarjonta
Matkahuollon lippua käyttävillä on varaa valita runsaasta vuorotarjonnasta. CityCity-yhteysväleillä liikennöi viikon vilkkaimpana päivinä peräti 850 vuoroa. Esimerkiksi Turku-Helsinki väliä kulkee perjantaisin huimat 78 vuoroa ja Helsinki-Tampere reittiä voi matkustaa 64 eri vuorolla aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan!

Matkat voi hankkia tarpeen mukaan
Määrätylle yhteysvälille tarkoitettu CityCity-lippu ladataan Matkahuollon matkakortille ja se sisältää yhteysvälistä riippuen 8-36 matkaa. Lippu maksaa aina 240 €.

Lisätietoja CityCity-lipuista saa Matkahuollon internetsivuilta ja asiakaspalvelukeskuksesta, joka palvelee numerossa 0200 4000 (1,99 €/min + pvm).

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi