Bussiperhe: Keikkabussi the Funky Bus

Monenkirjava hippiajoista muistuttava keikkabussi seisoo parkkeerattuna Helsingin keskustassa. Eternal Erection -yhtyeen jäsenet soittavat tunteella funkia kulkuneuvonsa katolla. Yhtyeen rakas keikkabussi muuntuu tarpeen tullen myös esiintymislavaksi.

Matkahuollon bussiperhe-sarjassa esitellään toinen toistaan persoonallisempia busseja yllättävine käyttötarkoituksineen. Nyt on vuorossa Eternal Erection -yhtyeen keikkabussi the Funky Bus.

Lähde: www.eternalerection.com

Lähde: www.eternalerection.com

Keikkabussista on moneksi

Suomalainen funk-yhtye Eternal Erectionin keikkamatkat taittuvat tunnelmallisesti itse tuunatulla bussilla. Hymy nousee väistämättä huulille myös matkan varrelle osuneille ohikulkijoille. Räikeän oranssiksi maalattu vanha Dodge-merkkinen bussi on kuvioitu täyteen jännittävän muotoisia läiskiä. Katon päälle on rakennettu iso esiintymislava ja sisätiloihin puolestaan kattava äänentoistojärjestelmä.

Yhtyeen pojat kertovat rakkaan bussin toimivan keikkabussin ja esiintymislavan lisäksi myös backstagena sekä ajoittain tilapäiskotina. Kotoisassa bussissa voisikin kuvitella nukkuvansa useamman yön.

Tähtien keikkabussivaatimukset

Eternal Erection yhtyeen pojat matkustavat mieluiten persoonallisella pikkubussillaan, mutta monilla muilla artisteilla on mitä erikoisimpia toiveita keikkabussin suhteen. Keikkabusseja vuokraava Silenzius on tottunut monenmoisiin vaatimuksiin kuljettaessaan niin kotimaisia kuin maailmankuulujakin artisteja.

Silenziuksen busseissa voi loikoilla nahkasohvilla, valmistaa ruokaa minikeittiössä tai vaikka pelata videopelejä. Monet maailmankuulut yhtyeetkin kuten Metallica ja the XX ovat matkanneet Silenziuksen kyydissä.

Oletko törmännyt jossain erikoisessa käytössä olevaan linja-autoon Suomessa tai ulkomailla? Kommentoi alla ja vinkkaa meille omintakeinen onnikka!

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi