Miniloma piristää syksyä

Kesä tuli ja meni jälleen yhdessä hujauksessa, mutta myös kauniista syksystä kannattaa ottaa ilo irti. Viikonloppuisin ehtii hyvin bussin kyydissä minilomalle läheiseen kaupunkikohteeseen. Matkahuollon sivuilta voi bussilipun varauksen ohella varata myös syysiltoihin sopivan hotellin.

Vaikka kesälomat olisivat jo takanapäin, voi viikonloppuna onneksi viettää vähän lyhyemmän loman ja kartuttaa kotimaatietouttaan jossakin ruskan värittämistä kohteista. Matkahuollon kyydillä viikonloppumatkat taittuvat nopeasti ja rattoisasti. Bussilippua varatessa voi Matkahuollon sivujen kautta varata myös viihtyisän hotellin.

Booking.com -hotellivarauspalvelussa on tarjolla lukuisia eri hinta luokan hotelleja ympäri Suomea. Esimerkiksi Tampereella löytyy 31 vaihtoehtoa yöpymiseen – on siis varaa mistä valita! Kauniita ja rauhallisia syyskohteita ovat esimerkiksi meren rannalla sijaitseva Hamina, jonka historiallisia linnoituksia ja kirkkoja on ilo kierrellä rauhallisena syyspäivänä. Länsirannikolla sijaitseva Kristiinankaupunki on myös leppoisa syysretkien kohde. Kaupungin vanhat korttelit ja kapeat kadut kutsuvat tutkimusretkille vanhan ajan miljööseen.

Mielenkiintoisia kohteita on lukuisia lisää! Niistä monta on myös esitelty Facebook-sivuillamme perjantain juttusarjoissa. Ei muuta kuin valitsemaan sopiva akohdetta, kaivamaan viikonloppukassit esille ja suunnittelemaan mieluisaa matkaa. Syksy on myös rauhoittumisen aikaa. Kotimaan pienemmätkin lomakohteet sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja kuulaista syyspäivistä nauttimiseen.

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi